FOTO! Madalina Ghenea, la cumparaturi pentru ziua lui Di Caprio

Madalina Ghenea si-a afirmat statutul oficial de iubita a lui Leonardo Di Caprio, fiind urmarita pretutindeni de catre paparazzi, pana si la cumparaturi.

Madalina Ghenea a devenit tinta paparazzilor de peste hotare, fiind surprinsa si fotografiata la shopping, in Milano. Romanca si-a cumparat bijuterii de la celebra firma Chopard, achizitionand si un ceas de mana, special pentru ziua de nastere a lui Leonardo Di Caprio care se apropie cu pasi repezi (11 noiembrie).

Aparitia Madalinei Ghenea la magazin a provocat o adevarata isterie, paparazzi luptandu-se pentru poze, in timp ce insusi managerul magazinului a tinut sa o conduca pe romanca pana la masina, unde, curtenitor, i-a sarutat mana, multumindu-i pentru cumparaturile facute.

Foto: Hepta.ro

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri