Imagini de senzație cu vila lui Radu Mazăre de la Siutghiol! Fostul edil intra cu șalupa direct în sufragerie

 
+6 click pentru
galerie

Imagini cu vila de lux din Siutghiol a lui Radu Mazăre! Cum arată imperiul în care fostul primar ținea cele mai scumpe petreceri din România! Se intra cu șalupa direct în sufragerie

Radu Mazăre a ajuns în faţa magistraţilor de la Curtea Supremă unde i s-a confirmat mandatul de arestare în dosarul Polaris. Acesta a transmis printr-un comunicat că această condamnare este făcută pe "nedrept" și nu regretă nimic din ce a făcut.

Conform procedurilor, Radu Mazăre a fost încarcerat pe secția de carantină, într-o celulă alături de alți deținuți care se află în situația lui. Fostul edil stă într-o celulă cu șase paturi, dar este greu de spus câți sunt efectiv, întrucât în celula de pe secția de carantină vin și pleacă zilnic deținuți, în funcție de perioada pe care o au de când se află în penitenciar.

Mazare își va executa pedeapsa de nouă ani de închisoare la Penitenciarul Rahova, în regim închis, ceea ce înseamnă că va primi vizite destul de rar și își va putea vedea familia doar prin geam. 
Radu Mazăre a fost extrădat din Madagascar, după ce a primit o condamnare de nouă ani de închisoare cu executare în dosarul retrocedărilor plajelor din Constanța. 

Cum arătau vremurile bune în care Radu Mazăre se răsfăța în cele mai luxoase locuri și vile.

Vila de la Siutghiol închiriată de fostul primar a rămas în amintirea vremurilor bune, în care Radu Mazăre își petrecea momente de calitate alături de prieteni, televiziuni și totodată practica sporturi nautice.

Vila a fost renovată cu materiale comandate din străinătate, iar pasiunea sa pentru sporturi nautice a fost un îndrumar pentru arhitectura casei. În 2011, ziariştii din redacţia de la Constanţa a ziarului “Adevărul” şi-au petrecut o seară de sâmbătă la taifas cu primarul Constanţei. 

Curtea generoasă era păzită de un paznic, iar în interior se putea zări un garaj cu uși transparente care îi găzduia câteva dintre automobilele de lux pe care le deținea.
Tot în această vilă superbă, Radu Mazăre avea o seră amenajată în colțul unei camere, în care se găseau plante dintre cele mai exotice.

Parterul casei este un spaţiu deschis, cu pereţi de sticlă, mobilat minimalist, în culori crem-venghe-roşu. Mazăre avea o încăpere pentru sporturile nautice, dotată cu un minidebarcader, astfel că putea ajunge cu şalupa în sufragerie, potrivit cick.ro. facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI