Robbie Williams se insoara sambata cu Ayda Field

Un mare secret care, ca atatea altele, a fost dezvaluit: Robbie Williams pune punct burlaciei, jurandu-i credinta Aydei Field. Si nu este un plan de perspectiva. Casatoria va avea loc chiar sambata, 7 august.

La ceremonie nu vor participa decat porumbeii, familiile lor si cativa prieteni foarte apropiati. Invitatii se vor imbarca intr-un mic port din zona Los Angeles, pentru a fi transportati spre o destinatie secreta. Se pare ca este vorba despre insula Santa Catalina, situata la 32 de kilometri de coasta Californiei.

De asemenea, potrivit tabloidului The Sun, care arunca bomba, dupa ceremonie cei doi vor avea parte de o luna de miere - redusa la 15 zile -, dupa care Robbie se va intoarce in Anglia sa isi urmeze cariera.

Robbie Williams (36 de ani) si Ayda Field (31) sunt impreuna din 2006 si le-au dezvaluit familiilor lor data nuntii abia saptamana trecuta. Sa vedem daca ceremonia va avea cu adevarat loc sau a fost o noua pacaleala a fostului Take That. El a mai anuntat in noiembrie 2009 ca s-a insurat, pentru ca apoi sa revina si sa precizeze ca a fost doar o gluma.

Foto: Splash

Ultimele știri