Tatal lui Pepe ar putea fi audiat ca martor in dosarul arestarii lui Nati Meir

Dupa ce a fost prins cu sute de mii de euro falsi, Nati Meir a fost acuzat de frauda si trimis in spatele gratiilor. Israelianul ar putea scapa de inchisoare datorita declaratiei facute de un alt israelian, ce ar fi fost escrocat in restaurantul patronat de tatal lui Pepe. Ion Pascu ar putea fi si el audiat in calitate de martor in acest dosar.

Conform ziarului Click, Dahan Meir a depus o plangere penala in ianuarie 2009 in care sustinea ca a primit o suma impresionanta de bani falsi de la trei persoane: Simon Benari, sotia acestuia si un alt barbat numit Loicic.

Fapta incriminata de lege s-ar fi petrecut la restaurantul Moara Mariei, iar Ion Pascu (tatal lui Pepe) ar fi asistat la aceasta tranzactie, fiind proprietarul localului.

Nati Meir a declarat ca plangerea este dovada nevinovatiei lui, dupa care a sustinut ca arestarea s-a produs pentru ca autoritatile romane doreau sa-l impiedice sa faca publice in Occident nenorocirile ce se petrec in Romania.

Sursa mentionata anterior sustine ca fostul candidat la presedintie a cerut anexarea la dosar a plangerii facute de Dahan Meir si reanalizarea probelor. Daca aceasta solicitare ii va fi admisa, dosarul va fi redeschis iar in acest caz procurorii ar putea sa-l audieze pe tatal lui Pepe, in calitate de martor.

Parteneri
Detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Ce a purtat sora mai mică a Ducesei la ambele ceremonii
Puțini au observat detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Sora cea mică a Ducesei de Cambridge a purtat un accesoriu atât ca domnișoară de onoare, cât și ca mireasă, la propria nuntă din 2017.
Catine.ro
Ultimele știri