Live acumSerial: Grand Hotel (SUA 2019)
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

VIDEO! Daniela Crudu s-a impacat cu Mihai Costea

Doar 7 zile a rezistat Cruduta departe de amorezul ei, Mihai Costea. Ranita si inlacrimata, asistenta lui Capatos nu a mai tinut cont nici de dorinta lui Gigi Becali si nici de promisiunea facuta in fata tarii si s-a intors in asternutul fotbalistului.

Degeaba si-a frecat Gigi Becali mainile de bucurie. Visul lui s-a terminat si cosmarul escapadelor amoroase dintre Costa si Cruduta incepe sa ii dea din nou batai de cap. Se pare ca Daniela si fotbalistul au rezistat despartiti doar cateva zile.

Saptamana trecuta, vestea ca Daniela Crudu si Mihai Costea si-ar fi luat adio l-a facut atunci pe finantatorul Stelei sa jubileze!

„Dai un milion jumatate pe un jucator si face ce face , inseamna ca are ceva la cap. Pai cum, daca ii spui de o suta de ori...L-am luat si cu Mihaita , l-am alintat. Nu se poate asa ceva, sa iti distrugi cariera pentru o femeie. Ca de casatorit cu ea nu se casatoreste."

Presa de luni sustine ca totul ar fi fost doar un scenariu bine pus la punct, pentru a scapa de gura patronului. Dupa doar o saptamana, cei doi amorezi si-au dat frau liber sentimentelor.

Duminica au fost impreuna la Ramnicu Valcea, la meciul de handbal al Oltchimului, unde i-au lasat cu gura cascata pe cei care chiar au crezut in suspinele Crudutei. Pe drumul de intoarcere in capitala, Daniela a fost oprita de catre politisti pentru o depasire neregulamentara. Asistenta s-a ales doar cu o amenda de 70 de lei si cu doua puncte penalizare pentru ca nu purta centura de siguranta.


Recomandari