Live acumMireasa
Prime Time 20:00iUmor

Adele este de nerecunoscut! A slăbit mai bine de 50 de kilograme

Adele este artista care a suferit cele mai multe schimbări în ultima perioadă. Vedeta s-a despărţit de Simon, tatăl copilului ei, iar de atunci viaţa ei parcă este alta. Vedeta a suferit schimbări atât din punct de vedere emoţional şi a devenit mai puternică, însă cea care ne-a uimit este schimbarea fizică. Asta pentru că Adele este de nerecunoscut după ce a slăbit mai bine de 50 de kilograme!!!

Adele

Cântăreata a suferit schimbări atât din punct de vedere emoţional şi a devenit mai puternică, însă cea care ne-a uimit este schimbarea fizică.

Asta pentru că Adele este de nerecunoscut după ce a slăbit mai bine de 50 de kilograme! Imaginile cu noua sa înfățișare și siluetă fac înconjurul internetului.

Adele, pe primul loc în topul celor mai bogaţi artişti britanici la 30 de ani

Adele, în vârstă de 31 de ani, a încasat onorarii consistente din turneul ei mondial şi din vânzările de discuri. În 2018, averea ei era estimată la 132 de milioane de lire sterline.

Cântăreţul Ed Sheeran ocupă locul al doilea, cu o avere de 94 de milioane de lire sterline, iar actorul Daniel Radcliffe a pierdut un loc şi a coborât pe poziţia a treia, cu o avere de 87 de milioane de lire sterline.

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro