Căutare Live

Adelina Pestrițu, schimbare radicală de look! Vedeta și-a pus imediat fanii la respect! „Răutățile sunt programate pentru mai târziu”

Recent, Adelina Pestrițu și-a făcut o schimbare radicală de look și a fost un bun motiv pentru fani ca să își exprime părerile.

Recent, Adelina Pestrițu și-a făcut o schimbare radicală de look și a fost un bun motiv pentru fani ca să își exprime părerile.

Nu vorbim despre o schimbare permanentă, căci Adelina a probat o perucă și și-a întrebat fanii ce părere au și dacă o prinde culoarea argintie la păr.

Unii au zis că îi stă de minune, alții au comparat-o cu Rihanna. Și acesta a fost momentul în care vedeta s-a enervat și i-a pus imediat pe toți la respect!

„Rihanna a fost toate culorile și tunsorile din lume, la ce echipă de stiliști are în spate. Acum tot ce fac în viața asta, trebuie să fie legat de ea?! O admir și este evident, dar să nu exagerăm, că doar nu ea a inventat părul scurt sau părul argintiu...

Averea Denisei Manelista a fost un șoc pentru familie! Ce au descoperit rudele în conturile regretatei artiste

Până la urmă cine nu o admiră. Este frumoasă, talentată, are atitudine și tot ce îți poți dori de la o femeie-artistă.

Răutățile sunt programate pt mai târziu. Mulțumim de atenție:)”

Bianca Dragusanu, batuta crunt de un fost iubit... „Constantine, Constantine”, tu știi cum „Cântă cucu-n Bucovina”? Mike Diamondz a făcut show de zile mari!...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri