Căutare Live

Alexandra Ungureanu își tratează acneea prin terapie psihologică!

Problemele cu tenul ale artistei sunt de notorietate, însă noile tratamente par să dea deja rezultatul scontat

Problemele cu tenul ale artistei sunt de notorietate, însă noile tratamente par să dea deja rezultatul scontat.

De când a conştientizat problema de sănătate, Alexandra Ungureanu a testat diverse modalităţi de a combate semnele inestetice de la nivelul feţei, mai ales că imaginea contează destul de mult în meseria ei.

În paralel cu machiajul consistent, care a ajutat-o să îşi ascundă coşurile, cântăreaţa a căutat soluţii ca să scape definitiv de ele. Şi este pe calea cea bună. “Este greu să vorbeşti despre o problemă care într-adevăr s-a ameliorat sau aproape s-a rezolvat. De 20 de ani mă lupt cu acneea, practic de la 12 ani. Am fost la endocrinolog, la dermatolog, la generalist, la tot ce vrei, la toate farmaciile, toate variantele de care aude un om care se confruntă cu această problemă. Sunt mai multe aspecte. Acneea nu este o boală de piele, e o boală complexă care afectează întregul organism şi trauma pe care o presupune cumva înseamnă şi un consult chiar psihologic, pentru că te marchează şi te face un om foarte închis’’, a declarat, pentru Libertatea, Alexandra Ungureanu.

Bianca Dragusanu, batuta crunt de un fost iubit... Ce nu știa nimeni despre Pietro de la "Burlacița": Pretendentul Danielei Crudu e artist celebru în Italia...
Parteneri
Ce este grăsimea abdominală. 4 motive care pot duce la apariția acesteia
Grăsimea abdominală, așa cum îi spune și numele, este acea grăsime care se acumulează în zona abdomenului. Cunoscută și drept grăsime viscerală, aceasta acaparează organele abdominale, printre care ficatul și intestinele. Aceasta este extrem de periculoasă pentru sănătatea noastră și poate duce la creșterea riscului de a face diabet.
Catine.ro
Ultimele știri