Căutare Live

Andreea Bălan, declarații înainte de separarea oficială de George Burcea: "E greu, nu se mai poate rezolva. Depresia îți provoacă astfel de momente" | Video

Într-un nou episod de vlog pe canalul de YouTube intitulat "Depășirea momentelor dificile în familie", Andreea Bălan a încercat să lămurească fanii în ceea ce privește relația pe care o are la acest moment cu George Burcea, tatăl fetițelor sale.

Andreea Bălan

Facebook/ Andreea Bălan

Andreea Bălan vine cu noi declarații privind relația cu George Burcea. Artista susține că nu se mai poate repara nimic, nu se mai pune problema de a forma din nou o familie, ci important este ca fiecare să-și îndeplinească atribuțiile.

Recunoaște că este greu cu doi copii, însă este recunoscătoare că are parte de ajutor din partea mamei sale și al bonei. Reamintește cât de mult își iubește cele două fetițe și susține că în ceea ce privește relația cu tatăl lor, actorul George Burcea, nu mai este nimic de făcut după patru luni.

Andreea Bălan, un nou mesaj cu subînțeles pentru George Burcea, în plin divorț: "Am crezut în basme"

Andreea Bălan, declarații înainte de separarea oficială de George Burcea: "E greu, nu se mai poate rezolva. Depresia îți provoacă astfel de momente" | Video

Nimic nu va mai putea fi ca înainte, relația lor nu se mai poate repara și nu mai există loc de regrete privind pasul făcut. Acum, important este ca el să vină să își vadă fetițele și să nu se îndepărteze de ele.

Andreea Bălan: „Trecând patru luni nu se mai poate rezolva”

Da, nu este ușor să ai doi copii, trei… E greu cu unul, d-apoi cu doi. Dar, este foarte important să fii pozitiv, să ai ajutor și să accepți ajutor în jurul tău. O am pe mama mea, avem și o bonă care vine dimineața. Dar, de la ora trei încocolo, sunt doar eu cu mama până seara târziu și este destul de dificil. Mai ales în această pandemie, a trebuit să le găsim tot felul de activități, nemergând la grădiniță Ella. (…). Dar, este foarte frumos! Eu întotdeauna mi-am dorit doi copii, așa că: mă bucur de ele și le iubesc enorm. Și îmi doresc ca ele să fie sănătoase și fericite. …). Trecând patru luni nu se mai poate rezolva. Nu se mai poate repara mai nimic și nu cred că am putea să fim ca înainte ca și familie. Acum este important ca fiecare să-și îndeplinească rolul, eu de mama și el cat se poate de tată și să vina să le vadă pe fete. (…)', a spus artista în vlog.

Andreea Bălan: „Nu-mi caut un nou iubit!”

La un moment dat, Andreea Bălan a fost întrebată de o fană cum reușește să treacă peste probleme cu zâmbetul pe buze. Artista a răspuns că nu este ușor, însă în viață există lucuri pentru care merită să fim recunoscători.

Andreea Bălan, declarații înainte de separarea oficială de George Burcea: "E greu, nu se mai poate rezolva. Depresia îți provoacă astfel de momente" | Video

De asemenea, a clarificat că la acest moment nu își caută iubit, că are nevoie de timp și că nu ar fi indicat să caute partener imediat ce a ieșit dintr-o relație.

Andreea a adăuat: Am mai făcut un vlog în care am povestit cum gândesc, că mereu văd partea plină a paharului. Nu este ușor, este foarte greu. Sunt zile și zile, dar este foarte important ca atunci când te trezești dimineața, să te gândești că ești sănătos, sănătoasă, ai copiii sănătoși. Asta este tot ce contează. Apoi, toate greutățile trebuie luate pas cu pas. Și, foarte important, să nu ne lamentăm și să nu ne victimizăm, pentru că orice lucru greu trece. (…). Nu-mi caut un nou iubit! Și nu trebuie să căutăm un nou iubit imediat ce ieșim dintr-o relație. Și nu trebuie să căutăm, în general. (…) Sunt foarte multe relații care se bazează pe dependență emoțională, depresia îți provoacă astfel de momente. Cred că o femeie este cu adevărat înțeleaptă după 35 de ani.

Un colţ de rai! Cum şi-a decorat grădina Andreea Bălan. Este de-a dreptul magică!

Andreea Bălan face terapie de opt ani și consideră că oamenii ar trebui să se adreseze unui specialist atunci când se simt copleșiți de probleme.

Ce a pățit Nico, după Asia Express! Vedeta i-a lăsat mască pe fani! Ce a dezvăluit: „Chiar mi-e teamă”... Se încinge atmosfera! Delia face TWERK și o face mai bine decât Nicki Minaj! Și-a înnebunit fanii cu un dans SUPER HOT |...
Zodii care își găsesc sufletul pereche pe data de 26 septembrie 2022. 3 nativi care se vor îndrăgosti iremediabil
Pe harta astrală există un semn pozitiv care le oferă zodiilor speranță, dorința de a...
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2022. Leii vor câștiguri financiare mai mari. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2022 spune că Leii au nevoie de câștiguri mai mari pentru a...
Parteneri
Motivul pentru care Regina Elisabeta a II-a purta mereu cercei cu perle. Majestatea Sa nu se despărțea de ei la niciun eveniment
Catine.ro
Ultimele știri
x