Căutare Live

Andreea Bălan, sexy în uniformă de școlăriță. Cum arată vedeta în cel mai nou videoclip

Andreea Bălan și colega ei de trupă, Andreea Antonescu, se pregătesc să facă o călătorie înapoi în timp, alături de fanii lor.

Andreea Bălan, sexy în uniformă de școlăriță. Cum arată vedeta în cel mai nou videoclip

Cele două cântărețe se reunesc pentru a lansa o nouă melodie ce se intitulează Nostalgie. Piesa e menită să le amintească fanilor lor cum era pe vremea când trupa Andre era în vogă, când se purtau codițele și pantalonii evazați, dar și dansurile lor amețitoare.

La 22 de ani distanță, trupa Andre se relansează cu o altă piesă, făcându-și din nou loc în inimile fanilor care își amintesc acum cu drag de adolescența lor, de școală, de primii fiori ai dragostei și de mersul la concerte.

Trupa Andre s-a înființat în 1998, iar primul lor album a fost lansat în 1999 și s-a numit “La întâlnire”. Frumoasele cântărețe au câștigat atunci trofeul festivalului de la Mamaia cu piesa „Liberă la mare”. Succesul lor a fost unul răsunător, câștigând simpatia a milioane fani.

Deși nu mai sunt la vârsta adolescenței, dar chipurile și trupurile lor arată la fel de tinere, Andreea Bălan și Andreea Antonescu demonstrează că pot reînvia stilul anilor 2000 de dragul fanilor.

Jennifer Garner, cu părul scurt și un zâmbet gingaș. Cum arăta vedeta de la Hollywood în copilărie... Jennifer Lopez a pozat nud la 51 de ani. Corpul vedetei nu mai e acum un mister pentru nimeni...
Zodii care își găsesc sufletul pereche pe data de 26 septembrie 2022. 3 nativi care se vor îndrăgosti iremediabil
Pe harta astrală există un semn pozitiv care le oferă zodiilor speranță, dorința de a...
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2022. Leii vor câștiguri financiare mai mari. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2022 spune că Leii au nevoie de câștiguri mai mari pentru a...
Parteneri
Motivul pentru care Regina Elisabeta a II-a purta mereu cercei cu perle. Majestatea Sa nu se despărțea de ei la niciun eveniment
Catine.ro
Ultimele știri
x