Live acum
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Andreea Bănică, prima apariție la tv de când a anunțat că va deveni din nou mămică: Fanii, impresionați de silueta vedetei

Invitată în cadrul emisiunii "Agentul Vip", Andreea Bănică a povestit cum a fost în vacanţa din Croaţia, dar şi cum a fost primită de Sophia, fetiţa ei, care a rămas în ţară, cu bunicii din Eforie Nord.

Invitată în cadrul emisiunii "Agentul Vip", Andreea Bănică a povestit cum a fost în vacanţa din Croaţia, dar şi cum a fost primită de Sophia, fetiţa ei, care a rămas în ţară, cu bunicii din Eforie.

Mai mult, artista "a dat din casă" şi a mărturisit care a fost cea mai arzătoare întrebare a soţului ei atunci când a însoţit-o la ultimul consult ginecologic.

Andreea a intrat în legătură telefonică directă la Antena Stars și, fericită nevoie mare, a povestit cum se simte, dar și câtă fericire există în familia sa.

"Suntem foarte fericiți, nu mai am răbdare, abia aștept să vină pe lume bebe. Burtica o am, nu e foarte mare, dar creștem, suntem pe drumul cel bun", a mărturisit blonda.

Declarațiile complete ale viitoarei mămici, în materialul video de mai sus!

Recomandari