Antena Căutare

Andreea Mantea, declarație BOMBĂ, la Acces Direct: ”Copilul meu va avea alt tată!”

Au trecut câteva săptămâni de când David a venit pe lume, iar noi am găsit-o pe mămica Andreea cu bărbatul vieţii ei în braţe.

Au trecut câteva săptămâni de când David a venit pe lume, iar noi am găsit-o pe mămica Andreea cu bărbatul vieţii ei în braţe.

Andreea Mantea ne-a făcut cunoștință cu David! Vedeta ne-a deschis ușa ținându-și fiul în brațe! IMAGINI ADORABILE!

Proaspătă mămică, Andreea Mantea a descis să-şi crească singură copilul. Şi pentru prima dată, vedeta a vorbit despre motivele pentru care a decis să nu-l lase pe tatăl fiului ei să facă parte din viaţa acestuia.

"Noi doi nu am avut timp să ne ataşam atât de tare unul de celălalt ca să zic că mi-a lipsit. Au fost momente foarte grele la noi în relaţie. Ne certam foarte des, ceea ce nu era bine pentru mine ca femeie însărcinată. I-am zis că ne vedem când se naşte copilul, ceea ce nu s-a întâmplat. Eu nu-l condamn. Un copil nu are de ce să asiste la un ton ridicat, la plânsete sau alte lucruri. Nu am vorbit deloc din luna a şasea de naştere. Nu mi-a lipsit deloc, dar nici copilului nu-i lipseşte. Probabil o să mă întrebe când o să crească mai mare, dar copilul meu va avea alt tată. Noi eram despărţiţi când am aflat că sunt însărcinată. De dragul sarcinii, am încercat să fie bine. Erau neînţelegeri urâte. Am ales să fiu fericită, nu ai cum ca viitoare mămică să plângi mereu. Acum nu mai ţine de mine. Dacă acest copil o să-l accepte, dacă o să-l vrea, eu nu am cum să mă bag", a mărturisit Andreea la "Acces Direct".

Andreea Mantea a izbucnit în lacrimi: "Acum înţeleg cum e să fii mamă"

"El poartă numele meu şi asta nu se va schimba niciodată. Va fi David Andrei Mantea. Dacă va vrea să să-l vadă, nu mă opun. Urâtă nu sunt, proastă nu sunt, am o anumită situaţie, o să mă descurc foarte bine. Din momentul în care s-a născut copilul, pe mine nu mă mai interesează nimic. Lumea mea e David. Nu mai am nici o problemă. Când ai o minune în braţe nu mai vrei altceva", a mai spus vedeta.

Andreea Mantea ne-a făcut cunoștință cu David! Vedeta ne-a deschis ușa ținându-și fiul în brațe! IMAGINI ADORABILE!... Uaaau, ea e noua iubită a lui Tom Cruise! Are vârsta fetei sale şi seamănă incredibil de mult cu fosta soţie...
Cum te afectează echinocțiul de primăvară, în funcție de zodie
Lumina zilei care își face mai mult simțită prezența și vreme caldă sunt semne evidente...
Horoscopul zilei de 25 martie 2023. Taurii trebuie să aibă mai multă grijă de ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 martie 2023 spune că Taurii trebuie să aibă mai multă grijă de ei și...
Parteneri
Prăjitură cu cremă de mac și crumble. Un deliciu garantat
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x