Andreea Marin, fotografie rară de acum un sfert de secol. Vedeta și-a amintit de începuturile în televiziune

Andreea Marin a postat pe rețelele sociale o imagine de „acum un sfert de secol”, iar reacțiile fanilor nu s-au lăsat așteptate. Cu toții și-au amintit de acea perioadă de acum 25 de ani.

Andreea Marin, imagine rară de la începuturile carierei. Cum arăta diva la pupitrul știrilor

Instagram

Andreea Marin a primit de la un fan o fotografie cu ea, de când se afla la pupitrul știrilor. Vedeta a fost încântată să împărtășească imaginea cu fanii.

„Acum vreun sfert de secol (la propriu!), la stirile serii laTeleviziuna Română. Azi, știu că nu există nu se poate. Multumesc pentru imagine unui telespectator fidel!”, a scris vedeta pe Instagram, alături de fotografia în care purta un sacou și o coafură specifice vremurilor de atunci.

„Ce vremuri! Și eu mă uitam la știri datorita ție”, „Deși eram mică, te urmăream împreună cu bunica în fiecare seară”, sunt două dintre comentariile pe care le-a primit Andreea Marin, care în prezent are 46 de ani.

Andreea Marin se poate mândri cu o carieră desăvârșită în televiziune. Înainte de a deveni „Zâna Surprizelor” la TVR, vedeta a fost redactor, reporte și prezentatoare de știri.

Andreea Marin s emândrește cu o carieră care a început acum „un sfert de secol”

Din 1999 Andreea Marin a prezentat emisiunea care a făcut-o cunoscută în întreaga țară: „Surprize-surprze”.

Citește și: Dive de la televizor care au recunoscut că au suferit de depresie

În ceea ce privește viața personală, Andreea Marin a trecut prin mai multe căsătorii și divorțuri. Din 1995 până în 2000 vedeta a fost căsătorită cu directorul de marketing Cristian Gheorghiță, din 2006 până în 2013, Andreea Marin a fost căsătorită cu Ștefan Bănică și din 2013 până în 2016, diva a fost căsătoorită cu medical turc Tuncay Öztürk.

În prezent, Andreea Marin trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Adrian Brâncoveanu.

Andreea Marin trăiește o frumoasă poveste de dragoste

„E o relaţie frumoasă în care fiecare aduce ceva. E o relaţie constructivă, plină de iubire. E discret. Am învăţat în timp că e mai bine aşa. Eu sunt un om care vorbeşte despre orice, fără bariere. E o relaţie mai profundă. Suntem un cuplu ce trăieşte o relaţie elegantă”, a vorbit Andreea Marin într-un interviu pentru Unica.

De asemenea, Andreea Marin a vorbit și despre relația pe care o are cu mama iubitului său.

„Pe mama lui Adi nu o știu de ieri, de azi. Suntem de patru ani împreună, așa că pe mama și pe bunica le adoptăm. Suntem împreună în fiecare an. Așa cum este într-o familie, așa e relația. Nu există un 'trebuie' când vorbim de dragoste, până la urmă, dragostea ne unește pe noi, oamenii. Ne simțim tare bine împreună și asta este important.”, a spus Andreea Marin, la Antena Stars, despre relația cu soacra sa.

Andreea Marin nu respinge ideea unei eventuale oficializări a relației sale.

„Nu se știe niciodată. Nu aș zice nu. De ce să zic 'nu'?! Eu sunt un om foarte optimist și nu cred că trebuie să raportez relația mea actuală la cele anterioare. Viața e cum e, sunt și greutăți, sunt și despărțiri uneori.

Citește și: Mesajul emoționant transmis de Andreea Marin pentru fiica ei, Violeta, de ziua adolescentei. Cât de frumoasă e la 13 ani

Trebuie să acceptăm lucrurile așa cum sunt, să trăim frumos pentru că deciziile mele au fost bazate întotdeauna pe ideea că nu trebuie să trăiești apăsat de ceea ce se așterne zi de zi în viața ta, ci dacă nu merge fiecare poate să o ia pe drumul său.

Nu sunt de părere că trebuie să stai cu o povară pe umeri până la adânci bătrâneți doar pentru că există un act. Nu sunt nici de părere că trebuie să renunți ușor, ci trebuie să lupți pentru relația ta până când îți atingi limitele.”, a mai spus vedeta.

Vezi alte fotografii vechi cu Andreea Marin în GALERIA FOTO.

Ultimele știri