Andreea Raicu, doar în costum de baie, la plajă. Cât de bine arată vedeta la 43 de ani

Andreea Raicu are o siluetă de invidiat. Vedeta arată fenomenal la 43 de ani, pe plajă, în vacanță, unde s-a pozat doar în costum de baie.

Andreea Raicu, în costum de baie, la plajă

Instagram

Andreea Raicu are o siluetă de invidiat la 43 de ani. Vedeta s-a pozat la plajă, unde se bucură de căldură și de soare.

Andreea Raicu arată de vis la 43 de ani, doar în costum de baie. Cum s-a pozat vedeta

Andreea Raicu a mers într-o vacanță exotică pentru a se bucura de soare și de plajele frumoase, însă nu a lăsat timpul să treacă fără a se fotografia. Dar nu a făcut-o oricum.

Citește și: Andreea Raicu, fotografie rară cu mama sa. Cum arată cea mai importantă femeie din viața vedetei

Vedeta s-a pozat doar în costum de baie, iar imaginile au vorbit de la sine. Este cunoscută pentru silueta de invidiat, iar ultima sa vacanță a fost un prilej perfect pentru a le arăta fanilor că are atât grijă de mintea ei, așa cum a povestit în mai multe emisiuni, cât și de trupul său pentru care trage tare la sală, alături de antrenorul personal.

Andreea Raicu și-a ales o destinație de vis pentru vacnța aceasta, mergând la plajă, de unde a împărtășit și cu prietenii virtuali peisajele minunate.

Prietenii virtuali i-au scris multe mesaje frumoase pe rețelele de socializare, în secțiunea de comentarii, acolo unde a fost apreciată pentru silueta de invidiat.

Citește și: Andreea Raicu a pozat nud la 43 de ani. Nimeni nu s-a așteptat la asemenea apariție: "Avem altele și mai și"

„Naturală. O gură de aer proaspăt printre perfecțiunile sculptate în aplicații de editare foto”, „Un corp intens lucrat la sală, dezvoltat armonios trebuie să recunoaștem Florin (n.r. antrenorul) își are și el meritul dar posesoarea nu e cu nimic mai prejos..suuuperbă ...sublimă !!!”, „Superbă! Naturală! Nefiltrată!! Bravo, Andreea!”, au fost doar câteva dintre mesajele de apreciere de care s-a bucurat vedete.

Citește și
banel nicolita
Fosta soție a lui Bănel Nicoliță rupe tăcerea după ce sportivul s-a refugiat în SUA. Ce primesc cele două fete de la el
Fosta soție a lui Bănel Nicoliță rupe tăcerea după ce sportivul s-a refugiat în SUA. Ce primesc cele două fete de la el
barbat dormind intr-un pat alb
Un bărbat dormea în pat atunci când a simțit că ceva se mișcă. Când a ridicat pătura a încremenit de spaimă. Ce era lângă el
Un bărbat dormea în pat atunci când a simțit că ceva se mișcă. Când a ridicat pătura a încremenit de spaimă. Ce era lângă el
claudia-radu-colaj-chefi-lc-cutite
Cum arată Claudia Radu de la Chefi la cuțite, după o perioadă de sport și dietă. Tânăra a trecut printr-o transformare fizică
Cum arată Claudia Radu de la Chefi la cuțite, după o perioadă de sport și dietă. Tânăra a trecut printr-o transformare fizică
Mai multe articole

Motivul pentru care Andreea Raicu nu s-a căsătorit până la 43 de ani

Deși se știe faptul că Andreea Raicu a fost combinată de-a lungul timpului cu diferiți bărbați, mulți dintre ei fiind în atenția publicului, iată că vedeta și-a găsit fericirea și liniștea în activitățile sale profesioanale, vorbind de mai multe ori despre fericirea care nu ține neaparat de a fi într-o relație.

Citește și: Mihai Bendeac, comentariu picant la poza nud a Andreei Raicu. Ce a scris juratul iUmor

Vedeta din România a vorbit despre cea mai grea perioadă din viața sa, atunci când era în căutarea unui patener, declarând că tocmai faptul că nu avea un aprtener la vârsta de 30 de ani, a adus-o în depresie. Aceasta a avut nevoie de cosiliere psihologică pentru a trece peste acea perioadă critică.

"A fost cea mai mare nefericire pe care eu am avut-o până la un moment dat, pentru că ajunsesem la 30 de ani și toată lumea mă întreba: «Ei, și, când te măriți, când faci un copil?». Și eu eram foarte ok, adică nu aveam o dramă existențială, dar când începe toată lumea să-ți spună asta, nu e ok! Nu e ok, totuși, că nu sunt măritată. Și eu nu mai eram capabilă să mă uit la nimic bun din viața mea. Mă uitam doar la două lucruri care lipseau: faptul că nu eram măritată și că nu aveam un copil. Restul nu mai conta", a spus Andreea Raicu la Digi24.

Ultimele știri