Andrei Versace lovește din nou! De data aceasta, craiul de Dorobanți chiar a demonstrat că e „regele fițelor”!

 

Andrei Versace a tratat-o pe fosta iubită regeşte, cu zeci de sticle de şampanie fină în cele mai exclusiviste locaţii, însă acest gest e o nimica toată pe lângă ceea ce s-a întâmplat recent! Craiul de Dorobanți i-a lăsat mască pe toți!

Andrei Versace este deja atât de cunoscut încât nu mai are nevoie de prezentare! De data aceasta, craiul de Dorobanți i-a șocat pe toți cu ultima „achiziție”!

Lui Andrei Versace, poreclit și „regele fițelor”, banii nu i se mai par decât un număr. Sau cel puțin, asta a vrut să demonstreze după ce a dat câteva mii de euro pe un cadou destinat celei mai importante femei din viața lui!

Alexandru Arşinel a cântat și a plâns, cu gândul la Stela Popescu, după ce a fost la un pas de moarte! Un infarct l-a trimis pe masa de operație a medicilor

 

 

 

Atunci când vine vorba de familie, Andrei Versace este un băiat grijuliu, extrem de atașat mai ales de mama sa. În urmă cu câteva zile, craiul de Dorobanți i-a pregătit mamei sale o surpriză uriașă!

Ce a pus la cale Andrei Versace și cum a demonstrat că este „regele fițelor”? Urmărește clipul video de mai sus ca să afli!  

 

                                                                                                                                         

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe