Artista are un stil de viață sănătos, iar laptele de migdale nu lipsește din alimentația ei zilnică.
Secretele de frumusețe ale Olgăi Bălan
Olga Bălan este foarte atentă la alimentație, mai ales vara, pe timpul caniculei. Vedeta are grijă să se hidrateze bine, mănâncă multe salate și a renunțat la prăjeli și grăsimi.
„Eu și iubitul meu, Dragoș, avem grijă să ne hidratăm foarte bine, să mâncăm multe salate, am eliminat prăjelile și grăsimile; iar seara mai facem plimbări prin parc, în aer liber.
Nu ne lipsește din meniu însă laptele de migdale, făcut în casă, extrem de hrănitor și de sănătos, ajută în stările de oboseală, de epuizare. Atenție, însă, cei alergici la nuci, la migdale, nu au voie să îl consume”, a declarat ea pentru Click.
Actrița, cunoscută pentru rolul din filmul „Paradisul în direct”, a dezvăluit și micul ei truc pentru îngrijirea tenului.
„Mai întâi fac o exfoliere, cu puțină cafea râșnită, după care aplic pe ten o mască naturală, din banane, miere, ulei de măsline și ulei de cocos. O las câteva minute pe față, apoi clătesc tenul cu apă călduță. În alte zile folosesc felii de castraveți cruzi, le pun pe față și în jurul ochilor, hidratează foarte bine și catifelează pielea. Feliile de castraveți cruzi fac minuni”, a subliniat Olga.
Cum se prepară acasă laptele de migdale
Este bine de știut că laptele de migdale poate provoca alergii, așa că nu este potrivit pentru toată lumea.
Ingrediente: 250 g de migdale, 1 litru de apă, scorțișoară, miere, vanilie, cacao – după gust.
Mod de preparare: Migdalele se lasă la înmuiat în apă peste noapte. Dimineața, se scurge apa și se mixează migdalele în blender, cu un litru de apă curată. În aproximativ 10 minute, laptele este gata. Puteți adăuga scorțișoară, vanilie, cacao sau miere, după gust.
Se pot consuma două cești de lapte de migdale pe zi sau după recomandarea specialistului. Pulpa rămasă după preparare nu se aruncă – poate fi folosită în creme sau deserturi.
Dacă nu aveți restricții alimentare, migdalele – consumate sub diverse forme – pot aduce numeroase beneficii organismului. Sunt bogate în acid folic, potasiu, vitamina E și grăsimi mononesaturate de tip Omega 3, 6 și 9, care susțin sănătatea inimii. Conțin și magneziu, care ajută în caz de oboseală și de extenuare.
În plus, acizii grași esențiali Omega 6 și fosforul din migdale contribuie la buna funcționare și dezvoltare a creierului.
Citește și: Tipuri de lapte vegetal și beneficiile lor. Care este cel mai sănătos
De ce a decis artista să-și micșoreze bustul
Olga Bălan a fost nevoită să își micșoreze bustul natural, din cauza durerilor de coloană care deveniseră greu de suportat. Intervenția a avut loc în Italia, în anul 2012.
„M-am operat în 2012, în Italia. Intervenția a fost gratis, pentru că sânii imenși îmi afectau coloana vertebrală, era o situaţie medicală, nu estetică.
Doar aici în România se plătește pentru aşa ceva. Însă, medicul nu a vrut să taie din ei foarte mult, cât aș fi vrut eu, ci cât a considerat că e bine, în funcție de statura și de conformația mea”, a explicat ea pentru Click.
Fotografie rară cu Jennifer Aniston fără pic de machiaj. Așa arată cu adevărat vedeta din Friends... Care este numele adevărat al lui Tom Cruise. Motivul sfâșietor pentru care l-a schimbat în tinerețe...