Căutare Live

Așa e surprinsă în viața de zi cu zi, când nu știe că e fotografiată. Transformarea uimitoare când intră pe mâna specialiștilor

Fotomodelul Gigi Hadid este pe cât de cameleonică posibil. Dacă în viața de zi cu zi, aceasta este surprinsă ca o persoană obișnuită, sesiunile foto îi scot o latură total diferită.

Fotomodelul care se schimbă radical atunci când intră pe mâna specialiștilor

Profimedia

Gigi Hadid este unul dintre cele mai apreciate topmodele care este mereu în atenția publicului. Împreună cu sora sa, captează atenția oriunde s-ar afla.

Dacă în viața de zi cu zi, când este surprinsă de paparazzi, aceasta adoptă un stil obișnuit, lucrurile se schimbă total când aceasta se lasă pe mâna specialiștilor pentru diverse ședințe foto pentru campanii sau reclame.

Gigi Hadid, unul dintre modelele cameleonice, este mereu în atenția presei

Hadid a fost recent cooptată pentru a fi imaginea unui brand de bikini pentru care aceasta a pozat într-un mod inedit.

Citește și:Celebrele surori Bella și Gigi Hadid, imagini din copilărie cu ele. Cum arăta și mama lor, Yolanda Hadid, în tinerețe

Topmodelul a purtat o pereche de bikini destul de îndrăzneți care i-au lăsat la vedere corpul tonifiat și formele perfecte.

Hadid s-a lăsat fotografiată într-o manieră sexy, în mijlocul unui lac cu o plasă de pescuit, dar și într-o barcă specifică pescarilor.

Citește și:Gigi Hadid a împlinit 26 de ani. Cum arăta celebrul model la doar câțiva anișori, când nici nu visa la cariea pe care o are acum

Campania este plină de fotografii care de care mai îndrăznețe dar și extrem de plăcute ochiului, mai ales publicului masculin.

Adriana Lima, din nou pe podium. A defilat cu burtica de gravidă la vedere, la 40 de ani... Andreea Bălan a ajuns de urgență la spital. Ce i s-a întâmplat și care e starea ei de sănătate acum...
Parteneri
5 obiceiuri care dezvăluie multe despre igiena ta. Ce nu e recomandat să faci
Catine.ro
Ultimele știri
x