Paradis exotic, scene interzise, intrigi și seducție! Avem primele imagini din noul sezon "Temptation Island - Insula Iubirii"!

 
+4 click pentru
galerie

Sute de cupluri și-au exprimat dorința de a-și testa relația în cadrul reality show-ului „Temptation Island – Insula iubirii”, însă doar câțiva norocoși au șansa de a petrece câteva săptămâni într-un paradis exotic, printre reprezentanți de sex opus hotărâți să le demonstreze că viața lor amoroasă poate avea parte de un nou început.

Radu Vâlcan, prezentatorul reality show-ului, se află în Thailanda,  în plină desfășurare a poveștilor de dragoste și a întrigilor aferente. 

Bianca de la „Insula iubirii” este însărcinată! Fanii au rămas fără cuvinte când au aflat cine este tatăl copilului!

„Cu câteva excepții și multe surprize, filmăm tot în Nordul Thailandei. Chiar dacă este o emisiune care se filmează într-un ritm alert, cu puține ore de somn și multă oboseală, experiența sezonului trecut și profesionalismul colegilor mei sunt lucrurile care mă încântă atât de mult. Salutări calde le transmit”, a mărturisit Radu Vâlcan. 

Ei bine, primele imagini de la fața locului au fost postate pe internet de către prezentatorul show-ului care va începe, în curând, la Antena 1.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe