Căutare Live

Berna are numai 24 de ani, dar are o pasiune pentru operațiile estetice. Ce a spus la Dan Capatos în emisiune

Bernadette are numai 24 de ani, dar de-a lungul timpului s-a făcut remarcată cu aparițiile sale tv, colaborările cu maneliști celebri și operațiile estetice. Deși are un fizic atrăgător, Berna este dornică de o nouă transformare.

Bernadette a venit de data aceasta în platoul de la Xtra Night Show cu un anunț cu care i-a uimit pe toți

Antena 1

Aceasta a fost invitată la Xtra Night Show și le-a spus lui Dan Capatos și Paulei Chirilă ce operații estetice are și ce vrea să-și mai facă.

Berna are numai 24 de ani, dar are o pasiune pentru operațiile estetice

Tânăra are intervenții la nivelul feței, fox eyes, lipoaspirație, are implanturi mamare și nu vrea să se oprească aici. Berna spune că pe viitor vrea implantui mamare mai mari, vrea liposucție în zona taliei și implanturi în posterior.

Deși arată foarte bine, Bernadette este dornică de o nouă transformare. Spune că face toate aceste operații doar ca să se simtă ea mai bine și nu pentru cei din jurul ei. În prezent este singură și afirmă că așa îi este cel mai bine. Berna nu știe ce vrea de la viața ei și atunci când iubește se pune pe planul doi, iar activitatea ei nu mai are parte de succes.

În imaginile care au fost prezentate în emisiunea tv a lui Dan Capatos, Berna este de nerecunoscut. Operațiile i-au schimbat complet înfățișarea, iar trupul ei este din ce în ce mai slab.

Bernadette a venit de data aceasta în platoul de la Xtra Night Show cu un anunț cu care i-a uimit pe toți. Blondina este gata să aibă parte de o transformare de-a dreptul spectaculoasă, spunând că nu este neapărat mulțumită cu aspectul său fizic în momentul de față.

Dan Capatos și gașca nebună îți aduc cele mai noi bârfe mondene.
Show-ul îi are gazde pe Dan Capatos și Cătălin Bordea. Cei doi alături de Paula Chirilă formează echipa perfectă și sunt mereu atenți la invitații și subiectele lor. Nu se dau deoparte nici atunci când vine vorba despre sfaturi sau alte probleme.

Rihanna și-a etalat burtica de gravidă la o petrecere în Los Angeles. Ținuta care i-a lăsat totul la vedere... Cum a sărbătorit Cristina Ciobănașu în club cu iubitul. Cei doi s-au pozat în ipostaze tandre...
Parteneri
Obiceiuri pe care e recomandat să le ai în fiecare zi. Ce sfaturi oferă specialiștii
Catine.ro
Ultimele știri
x