Căutare Live

Bomba începutului de an! Zvonurile s-au confirmat: Antonia divorțează!!!

De doar două acte depinde libertatea Antoniei, şi anume rezultatul anchetei sociale din Italia şi traducerea certificatului de căsătorie. Acestea sunt în curs de definitivare, după care divorţul de Vincenzo Castellano se va pronunţa la un notar, în Bucureşti, scrie cotifianul Click.

Din 2013 Antonia (29 de ani) bate drumurile tribunalelor. În tot acest timp ea s-a chinuit să divorţeze de afaceristul italian Vincenzo Castellano şi, mai ales, să-şi vadă fetiţa, care de mai bine de patru ani locuieşte în Italia, cu tatăl şi cu bunicii paterni.

Bianca Dragusanu, batuta crunt de un fost iubit... Tragedie în lumea muzicii! Cancerul l-a învins. Melodiiile lui vor rămâne în memoria tuturor!...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri