Cardi B și-a surprins fanii cu un dans la bară. Ce imagini a îndrăznit să publice pe Internet

Cardi B și-a surprins încă o dată fanii pe rețelele de socializare, de această dată cu un dans lasciv la bară.

Cardi B și-a surprins fanii cu un dans senzual la bară, publicat pe rețlele de socializare

Getty Images

Cardi B (nume real Belcalis Marlenis Almánzar), născută pe 11 octombrie 1992, a devenit în doar câțiva ani una dintre cele mai cunoscute cântărețe de rap din SUA, după lansarea melodiei de succes Bodak Yellow.

Ea a început să atragă atenția publicului prin aparițiile sale la TV, în emisiuni precum Love & Hip Hop: New York, realizată de VH1. Cardi B a apărut în cel de-al șaselea sezon al reality show-ului și a captat atenția publicului cu declarațiile sale deschise despre vremea când se întreținea din dans exotic, înainte să îli lanseze cariera în rap.

Cum arată Cardi B când dansează la bară

Cardi B e căsătorită cu rapper-ul Offset, din grupul muzical Migos, alături de care are o fetiță numită Kulture. Cuplul are o relație tumultuoasă, cu acuzații de infidelitate și amenințări de divorț.

Citește și: Georgina Rodriguez, twerk de milioane de vizualizări. Mișcările de dans care au luat cu asalt internetul

Recent, artista și-a uimit cei 82 de milioane de fani de pe Instagram cu imagini în care și-a folosit abilitățile de pe vremea când era dansatoare exotică, scrie Daily Mail.

Cardi B a decis să facă și ea Silhouette Challenge, o provocare de pe rețeaua de socializare TikTok în care oamenii dansează lasciv, pe fundal roșu, astfel încât să se vadă doar silueta lor.

În vârstă de 28 de ani, Cardi apare inițial în video îmbracată într-un halat alb, cu model cu flori, și are părul prins cu agrafe, cu o bară de striptease pe fundal.

Alături de video, Cardi a scris și mesajul: ”Am făcut și eu provocarea siluetei. E super greu să faci video-uri TikTok.”

În doar câteva secunde, Cardi B zâmbește la cameră, după care întreaga scenă se schimbă. Luminile se sting, video-ul capătă nuanța roșie și artista apare îmbrăcată în lenjerie, cu părul desprins. Cardi începe să danseze la bară fără efort.

Cardi a publicat pe Twitter și un video în care apar și greșelile pe care le-a făcut în timpul filmărilor. La un moment dat, se lasă prea mult pe spate și cade la un moment dat.

În doar câteva ore, video-ul publicat de pe Instagram a primit peste 6 milioane de aprecieri și 25.000 de comentarii, printre care se numără și unele mesaje scrise de alte vedete.

”Extraordinar,” a scris artista Doja Cat, a cărei melodii a fost folosită de Cardi B pentru dansul la bară.

Citește și: Iubita lui Gianluca Vacchi este superbă, dar mama ei are o frumusețe ieșită din comun. Cum arată Kelly Maines

Recent, Cardi B a anunțat și lansarea următoarei ei melodii, numită Up, alături de imagini incitante realizate pentru promovare. În ele, artista apare ”îmbrăcată” doar în câteva bucăți de fabric de culoare roz, lipite direct pe corpul ei.

În imagine, Cardi B apare într-un leagăn, suspendată deasupra unei piscine, cu forma unui oraș pe fundal.

Ultimele știri