Ce mai face și cât de mult s-a schimbat Omar Arnaout, câștigătorul primului sezon Next Star. Transformarea este spectaculoasă

Omar Arnaout este câștigătorul primului sezon al emisiunii de talente Next Star. Tânărul a impresionat atunci publicul larg cu vocea sa impresionantă. Pentru că are origini libaneze, Omar a topit inimile tuturor din primul moment cu inflexiunile specific arabe ale vocii. Mulți dintre cei care au urmărit show-ul se întreabă ce mai face și cât de mult s-a schimbat Omar Arnaout. Transformarea sa este spectaculoasă.

Omar Arnaout este câștigătorul primului sezon Next Star

Instagram/omararnaout

Omar Arnaout este băiețelul care cucerea publicul românesc în 2013. Pe atunci era doar un copil cu idealuri mari și mult potențial. Cu piesa ''Habibi'', Omar reușea să ajungă până în finala emisiunii de talente Next Star, prezentată de Dan Negru. Mai mult de atât, băiatul cu origini arabe a pus mâna pe marele premiu. Timpul a trecut, iar Omar a devenit adolescent. Transformarea prin care a trecut ''următorul'' star este de-a dreptul spectaculoasă.

Ce mai face și cât de mult s-a schimbat Omar Arnaout, câștigătorul primului sezon Next Star

Au trecut 8 ani de când Omar Arnaout a câștigat premiul în valoare de 20 de mii de euro, pus la bătaie în cadrul emisiunii Next Star dedicată tinerelor talente. În 2013, fanii îl auzeau fredonând celebra piesă ''Habibi'', aleasă datorită legăturii sale cu țările arabe. Omar a fost jurizat de către câteva dintre cele mai cunoscute nume din showbiz-ul intern: Alina Eremia, Pepe, CRBL și Dorian Popa.

Citește și: De ce îl cheamă Chelutzu pe câinele lui Dorian Popa. Ce a povestit artistul despre prietenul său patruped

Omar a pășit pe scena de la Next Star la doar 12 ani. Din acel moment, cariera lui se anunța a fi una strălucită. În 2014, băiatul minune revenea pe scena care i-a adus celebritatea. Atunci a interpretat ''Buleria'', o melodie din repertoriul cântărețului spaniol, David Bisbal.

După ce a devenit o figură cunoscută, Omar și-a lansat câteva piese, printre care ''Beautiful Life'' și ''Yalla Yabibti''. La doar doi ani după participarea sa la Next Star, cântărețul a atras un număr impresionant de susținători.

Cu ''Yalla Yabibti'', piesă lansată în 2015, Omar Arnaout a reușit să dea lovitura. Interpretul s-a bucurat de un adevărat succes, de vreme ce piesa a strâns nu mai puțin de 19 milioane de vizualizări pe youtube.

Omar Arnaout sau ''micuțul libanez'', cum a fost numit de fanii din România, are acum 20 de ani. El nu mai este băiatul inocent care pășea timid pe scenă, ci un bărbat în adevăratul sens al cuvântului.

Tânărul interpret a fost văzut recent în videoclipul melodiei ''YA LEL'', înregistrată în studioul lui Alex Velea. 2 milioane de oameni au apreciat noul proiect al lui Omar, cel pe care îl știu de când era doar un puști.

Omar Arnaout este jumătate român, jumătate arab

Omar are atât origini românești, cât și origini musulmane. Mama artistului este româncă, iar tatăl său s-a născut în Liban. În familia lui Omar se vorbesc ambele limbi, iar cântărețul nu neglijează obieciurile din țara natală a tatălui său, conform vedeteblog.com.

Omar postează adesea fotografii cu părinții săi pe rețelele de socializare, dovadă că cei doi sunt cele mai importante persoane din viața lui.

Ultimele știri