Vulpița Veronica, mesaj neașteptat după ce s-a anunțat că are coronavirus! Dezvăluirea neașteptată făcută de tânără: „Asta ce mai este?!”

Vulpița Veronica din emisiunea „Acces Direct” a transmis fanilor un mesaj complet neașteptat, la scurt timp după ce s-a aflat că este infectată cu noul coronavirus (Covid-19).

Mesajul transmis de Vulpița Veronica din Blăgești pe internet

Recent, Vulpița Veronica de la emisiunea „Acces Direct” a fost depistată cu noul coronavirus. Cea care a confirmat informația a fost chiar Mirela Vaida, pentru cei de la Observator.

VULPIȚA VERONICA DE LA ACCES DIRECT, MESAJ DUR PENTRU FANI

Chiar dacă se desfășoară o anchetă în acest caz, realizatorii emisiunii Acces Direct sunt de părere că au fost îndeplinite toate măsurile de siguranță pentru ca cei prezenți în platou să fie în siguranță. Potrivit acestora, cel mai probabil, Vulpița Veronica din Blăgești s-a infectat cu noul coronavirus atunci când a fost în vizită acasă.

CITEȘTE ȘI: Răspuns incredibil pentru fani! Vulpița Veronica, mesaj acid pe Instagram: „Să vă abțineți de la comentarii fără rost”

Chiar dacă este bolnavă, Vulpița Veronica a rămas la fel de activă pe pagina sa de Instagram și pe cea de Facebook. Recent, vedeta de la Antrena 1 a transmis fanilor un mesaj complet neașteptat, la scurt timp după ce a fost confirmată cu noul coronavirus (Covid-19).

Vulpița Veronica, mesaj neașteptat după ce s-a anunțat că are coronavirus! Dezvăluirea neașteptată făcută de tânără: „Asta ce mai este?!”

Mesajul transmis de Vulpița Veronica din Blăgești pe internet

Vulpița Veronica, într-o ediție a emisiunii Acces Direct de la Antena 1

„Purtați mască, vă recomand! Voi de ce nu purtați masca pe gură și o purtați sub bărbie?! Știți că este recomandat să purtați pe nas, nu sub bărbie! Poate și voi vă îmbolnăviți și poate ajungeți mai rău. Purtați masca pe nas. Vă recomand eu”, le-a spus Vulpița Veronica urmăritorilor săi din mediul online.

CITEȘTE ȘI: Prima poză postată de Vulpița Veronica, după ce s-a îmbolnăvit de Covid-19! Detaliul îngrijorător observat de fani

Veronica Stegaru din Blăgești nu s-a oprit aici și a continuat să îi sfătuiască pe urmăritorii săi să poarte masca în mod correct, pentru a preveni infecția cu noul coronavirus (COVID-19).

„Purtați mască, nu sub bărbie. Trebuie să o purtăm pe nas. Întotdeauna să ne acoperim nasul, să mergem cu mască, nu să dăm masca sub bărbie. Asta ce mai este?”, a mai adăugat Vulpița Veronica, în mesajul transmis fanilor săi din mediul online, semn că esgte extrem de conștientă de pericolul reprezentat de coronavirus și nu dorește ca alții să repete experiența prin care trece, după ce s afost convirmată cu Covid-19.

Parteneri
Dieta mediteraneană: principii, alimente permise și riscuri
Dieta mediteraneană este un regim alimentar bogat în ingrediente precum fructe, legume, cereale integrale și grăsimi sănătoase. Specialiștii în nutriție o recomandă drept o dietă delicioasă și hrănitoare. Aceasta are o mulțime de beneficii pentru sănătate.
Catine.ro
Ultimele știri