Chef Florin Dumitrescu a postat o poză rară cu una dintre fiicele lui, de ziua ei de naștere. Mesajul juratului Chefi la cuțite

Chef Florin Dumitrescu are două fetițe, iar astăzi, 10 iunie, este ziua de naștere a celei mari, Ava Elisabeta. Juratul de la Chefi la cuțite a postat pe Instagram un colaj de fotografii cu fiicele lui. Una dintre fotografii o înfățișează pe Ava când era doar un bebeluș.

Fiica cea mare a lui Florin Dumitrescu, Ava Elisabeta, a împlinit opt ani pe 10 iunie 2021

Antena 1/Instagram

Chef Florin Dumitrescu și soția lui, Cristina, au împreună două fetițe: pe Ava, care a împlinit opt ani astăzi, pe 10 iunie, și pe Mia, în vârstă de șase ani.

La descrierea colajului foto, juratul de la Chefi la cuțite a scris un mesaj plin de dragoste pentru Ava, fiica cea mare: „10 iunie 2013 este ziua în care a venit pe lume Ava Elisabeta. Astăzi împlineşte 8 ani. Primul hop l-am trecut cu bine, cei 7 ani de acasă au fost frumoşi, cu iubire, învățături, lecții frumoase şi educative, poveşti de noapte bună, noi am învățat să fim părinți odată cu ea şi ce treabă bună a făcut. Ava Elisabeta, la mulți ani, te iubim şi îți dorim ca restul vieții să îți fie la fel de frumoasă ca cei 7 ani de acasă ❤".

Fanii familiei Dumitrescu au transmis și ei multe urări de "la mulți ani": "La mulți ani, Ava! Sper ca ziua de azi să te facă să te simți ca o prințesă", a scris unul dintre ei, pe Instagram.

Cum au arătat Cristina și Florin Dumitrescu în ziua nunții

Florin Dumitrescu și soția lui, Cristina Dumitrescu, au împlinit anul acesta, în iunie 2021, șapte ani de la cununia religioasă, iar îndrăgitul chef a publicat o imagine din ziua fericitului eveniment.

Juratul de la Chefi la cuțite și soția lui s-au văzut pentru prima oară în anul 2010, când frumoasa blondă s-a decis să îi treacă pragul resturanului pentru a gusta din mâncarea savuroasă, preparată de către el. Florin Dumitrescu a fost cucerit din prima clipă de frumusețea Cristinei și i-a pregătit un desert spectaculos pentru a o impresiona.

"Începutul relației noastre a fost foarte interesant, ne-am cunoscut așa cum suntem noi, ne-am mutat împreună deja la câteva zile de când, oficial, am început relația, dar, în același timp, ne ascundeam de ochii lumii. Proprietarii restaurantului unde lucram eu erau prieteni cu Cristina și nu știam ce părere și-ar fi făcut dacă noi ne-am fi afișat împreună, în perioada respectivă. Așa că ea era pentru mine "fructul Interzis" și ne furam câte un pupic, pe ascuns, pe terasă sau în spatele bucătăriei. Dar, înainte să ajungem la asta, am avut două luni în care vorbeam foarte mult pe Facebook, prin mesaje, momente în care ne împărtășeam toate gândurile și vorbeam despre orice. Abia după două luni mi-a dat și numărul de telefon", a povestit Florin Dumitrescu.

Ultimele știri