Antena Căutare

De nerecunoscut! Conchita Wurst și-a făcut o schimbare de look RADICALĂ! Cum arată acum. GALERIE FOTO

Conchita Wurst, care a câștigat ediția din 2014 a concursului muzical Eurovision, și-a făcut o schimbare de look radicală, optând pentru o nuanță blond platinum a părului și a bărbii.

Conchita Wurst, care a câștigat ediția din 2014 a concursului muzical Eurovision, și-a făcut o schimbare de look radicală, optând pentru o nuanță blond platinum a părului și a bărbii.

Wurst, cu numele real Thomas Neuwirth, și-a prezentat noul look cu ocazia unui bal caritabil care a avut loc în Viena – ceșl de-al XXV-lea Life Ball annual, care strange fonduri pentru combaterea HIV/SIDA.

Conchita Wurst s-a schimbat mult în anii care au trecut de când a câștigat Eurovision Song Contest. Atunci, Wurst s-a prezentat pe scenă cu păr lung, negru, și cu barbă brunet.

Acum, părut lui Conchita Wurst este mult mai scurt, cu un breton des ce îi ajunge până la sprâncene. Culoarea este platinum blond, la fel ca cea a bărbii.

Wurst, în vârstă de 29 de ani, a urcat pe scenă la Life Ball îmbrăcată ca Maria din „Sunetul muzicii/ The Sound of Music” pentru o scurtă reprezentație. Acest personaj a fost făcut celebru de actrița Julie Andrews.

Anul trecut, Thomas Neuwirth a spus, în cadrul unui interviu, că va adopta un stil mai masculine și că îi va spune adio personajului Conchita Wurst, după ce a obținut tot ce a dorit de la acesta.

„Simt că vreau să creez o nouă persoană. Cu femeie cu barbă am obținut tot ce mi-am dorit de la victoria la Eurovision. Tom vrea să iasă la suprafață, să se prezinte. Trebuie să îi spun adio Conchitei Wurst”, a spus Thomas Neuwirth pentru Gay Times.

Cu toate acestea, Thomas Neuwirth încă nu și-a abandonat personajul Conchita Wurst.

Fanii ei vor lăcrima! Ariana Grande a dezvăluit că s-a ÎMBOLNĂVIT după atacul de la Manchester: Este greu să vorbesc des... Alexandru Arşinel, în lacrimi de ziua lui! Maestrul face declaraţii sfâşietoare: "Ne este extrem de greu să credem ...
Culoarea spirituală, divină și vindecătoare pentru fiecare zodie. Ce spun specialiștii
Dacă vrei să afli care este culoarea spirituală, divină și vindecătoare pentru fiecare...
Horoscopul zilei de 3 iunie 2023. Gemenii au așteptări de la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 3 iunie 2023 spune că nativii din zodia Gemenilor au așteptări mari de la...
Parteneri
Motivul pentru care credem în horoscop. La ce concluzii au ajuns specialiștii
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x