Căutare Live

Connect-R şi Misha, cuplul perfect! Cum s-a schimbat viaţa lor de când au un copil? Declarații exclusive!

Connect-R şi Misha radiază de fericire de când au copil, iar împreună formează o familie fericită. Când sunt alături de fiica lor, uită de probleme, iar toată atenţia o primeşte Maya. Cei doi spun că s-au schimbat destul de mult de când au devenit părinţi, iar priorităţile lor s-au schimbat.

Connect-R şi Misha radiază de fericire de când au copil, iar împreună formează o familie fericită.

Când sunt alături de fiica lor, uită de probleme, iar toată atenţia o primeşte Maya. Cei doi spun că s-au schimbat destul de mult de când au devenit părinţi, iar priorităţile lor s-au schimbat.

Connect-R, escapadă cu socrii la munte! Distracția a fost maximă

Connect-R și Maya

Connect-R şi Misha a răspuns sincer la celor mai îndrăzneţe întrebări legate de viaţa lor de familie, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Antena Stars.

Bianca Dragusanu, batuta crunt de un fost iubit... Vedetă din România, cu părţile intime la vedere, în direct: "Vreau să rămân în istorie!"...
Parteneri
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Motivul pentru care ar fi renunțat la rețeaua socială
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Actorul în vârstă de 63 de ani a luat această decizie la doar câteva zile după ce a acordat primul interviu public privind incidentul de pe platourile de filmare ale producției Rust.
Catine.ro
Ultimele știri