Live acumJuramantul
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Cornel Galeș va fi înmormântat în țară! Iubita lui, Viviana, a plătit toate taxele pentru repatriere

Cornel Galeș, soțul regretatei cântărețe Ileana Ciuculete, și-a pierdut viața la sfârșitul săptămânii trecute, într-un accident rutier grav. Va fi, însă, repatriat, întrucât iubita lui, Viviana, a plătit toate taxele necesare repatrierii. 

Cornel Galeș va fi înmormântat în țară! Iubita lui, Viviana, a plătit toate taxele pentru repatriere

Trupul neînsuflețit al lui Cornel Galeș va fi repatriat, întrucât Viviana, femeia alături de care și-a refăcut viața după moartea Ilenei Ciuculete, se va ocupa de înmormântare.

Scandalul pe avere izbucnit în familia Ilenei Ciuculete, la un pas să fie stins! S-a aflat câți bani vor primi băieții artistei de la Cornel Galeș

Viviana Mantoiu a reușit să obțină acordul autorităților din Spania ca să-l aducă pe Cornel Galeș în România, chiar dacă nu erau căsătoriți. A fost o procedură complicată, însă, în prezent, totul este în regulă, iar trupul bărbatului va fi adus în țară pe marți, 10 decembrie.

Soțul Ilenei Ciuculete va fi înmormântat joi, 12 decembrie. Mai mult, Cornel Galeș își va dormi somnul de veci lângă Zânica, așa cum își alinta soția pe care a idolatrizat-o.

Răsturnare de situație în cazul morții lui Cornel Galeș! Cine se afla la volan în momentul producerii accidentului

Cornel Galeş a fost căsătorit cu artista de muzică populară Ileana Ciuculete, care a murit în 2017, la vârsta de 64 de ani, din cauza unei ciroze hepatice.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro