Cosmin Natanticu are o soție superbă. Cine este și cum arată femeia care îi este alături de ani buni

Cosmin Natanticu este unul dintre cei mai apreciați actori de comedie de la noi din țară, dar puțini știu cum arată femeia care îi este alături de ani buni.

Cosmin Natanticu formează de mai mulți ani un cuplu cu Eliza Georgescu

Instagram

Acesta s-a căsătorit în anul 2018 cu Eliza Georgescu în cadrul unui eveniment fastuos care a avut loc la Pădurile Regale din Corbeanca. Nașii celor doi au fost Mihai Bobonete și soția sa, Cătălina, iar peste 200 de invitați le-au fost alături în ziua în care și-au unit destinele.Eliza a participat în anul 2016 la X Factor, tot atunci când public felul în care a fost cerută în căsătorie. Aceasta a mărturisit în fața juraților și a publicului că totul s-a întâmplat pe o plajă în Grecia, când era extrem de nervoasă, iar în prima fază a refuzat, dar apoi nu a avut de ales și a acceptat propunerea."Viitorul meu soţ a avut o propunere extrem de năstrușnică. M-a cerut de soţie pe o plajă, în Grecia. Şi-a propus să mă enerveze foarte tare. Şi cererea a venit în momentul în care eram maxim de nervoasă şi, în prima fază, am refuzat, după care, ce să fac?!, a trebut să îl iau", a povestit Eliza la X Factor.

Cel care a susținut-o atunci și a și urcat alături de ea pe scenă a fost chiar Cosmin Natanticu.

Cine este Eliza Georgescu

Eliza este de profesie actriță și cântăreață, a jucat în mai multe piese de teatru și în seriale, iar în presă au apărut mereu imagini din videoclipurile pieselor sale, imagini extrem de sexy.

Aceasta a lansat recent un videoclip senzual al piesei Arde, iar imaginile sunt de neratat.

Actriță de meserie, dar cu o dragoste teribilă pentru muzică, Eliza Georgescu poate să joace orice fel de rol și să demonstreze că talentul îi este mereu alături.

Parteneri
Mena Suvari, actrița din American Pie, dezvăluiri emoționante despre cea mai grea perioadă din viața sa. Ce s-a întâmplat când avea 12 ani
Mena Suvari, actrița din American Pie, a dezvăluit motivul real din spatele dependenței ei de substanțe ilegale. Actrița a trecut printr-o experiență traumatizantă la doar 12 ani și acum a vorbit despre ce impact a avut acea perioadă dificilă asupra sa.
Catine.ro
Ultimele știri