Live acumObservator de weekend
Prime Time 20:00Film: Homefront: Orasul fara legi

Cristi Brancu, ultimele detalii despre Draga Olteanu Matei, doamna teatrului românesc: ”Din câte am înțeles este o problemă care poate fi rezolvată”

Detalii cutremurătoare despre Draga Olteanu Matei. Cristi Brancu a dezvăluit, în premieră, ce s-a întâmplat la spital cu marea artistă. ”Din câte am înțeles este o problemă care poate fi rezolvată!”, a declarat prezentatorul TV.

Vă reamintim că Draga Olteanu Matei, doamna teatrului românesc, are probleme serioase de sănătate. Actrița este internată la spitalul din Piatra Neamț, unde a ajuns în cursul zilei de duminică, 29 aprilie, într-o stare deloc bună, conform tvmneamt.ro.

Draga Olteanu Matei, vise premonitorii! Actrița face dezvăluirea momentului! „Iisus mă ducea în brațe și mi-a spus ceva! Mă duc spre uitare”

La pensie, s-a retras într-un orășel de provincie

Conform sursei citate, actrița ar suferi de pancreatită, însă surse medicale au declarat pentru tvmneamt că lucrurile nu au fost chiar așa de grave. În orice caz, la 84 de ani, Draga Olteanu Matei a ajuns la spital cu mai multe afecțiuni la ficat, pancreas și fiere, toate pe fondul vârstei destul de înaintate. Din fericire, se pare că starea actriței s-a ameliorat și va mai rămâne internată cel puțin două zile.

Draga Olteanu Matei are 84 de ani și de mai mulți ani a ales să se stabilească la Piatra-Neamț, unde locuiește la o cunoscută pensiune din oraș. Draga Olteanu Matei este născută la 24 octombrie 1933, la București și este poate cea mai iubită actriță de comedie, ce a jucat pe scenă Teatrului Național București, în numeroase filme și la televiziune.

O viață pe scenă, înconjurată de public

Reprezentantă a generației de aur a teatrului românesc, Draga Olteanu Matei are un palmares foarte bogat. A jucat în 90 de filme, în peste 50 piese de teatru și 100 roluri în Televiziune.

După pensionarea sa de la Teatrul Național din București, în 2007, Draga Olteanu-Matei s-a retras la Piatra-Neamț (oraşul natal al soţului său, medicul Ion Matei) unde și-a înființat propria companie: ”Teatrul Vostru” — primul teatru particular din România cu actori neprofesioniști.

În 2010, îndrăgita actriță era recompensată cu premiul Gopo pentru întreaga activitate. De asemenea, în data de 23 octombrie 2014, într-o ceremonie ce a avut loc la Castelul Peleș din Sinaia a primit din partea Casei Regale a României decorația Ordinul Coroana României în grad de Ofițer cu ocazia celei de-a 93-a aniversări aRegelui Mihai I al României, decorație înmânată de Principesa Moștenitoare Margareta a României.

Recomandari