Căutare Live

Cristina Pana, terorizata in copilarie!

Cristina Pana, fosta asistenta tv, nu s-a putut distra in voie pana la 20 de ani si asta din cauza severitatii mamei sale. Invitata in emisiunea "Distractia pe vremea mea", difuzata sambata, 23 iulie, de la ora 18:30, Cristina Pana a declarat ca se ruga cu cerul si pamantul de mama sa pentru a merge la discoteca, insa rugamintile erau in van.

''Mama era o terorista, ma rugam de ea de luni pana vineri sa ma lase in discoteca si nu vroia. Faceam curatenie, gateam, veneau si fetele si se rugau de ea sa ma lase si nu se indupleca. Eu insa gaseam o metoda si fugeam. Insa la 11 jumatate trebuia sa fiu deja acasa. Nici nu apucam si eu sa ma incalzesc bine ca trebuia sa plec'', a relatat frumoasa bruneta.

Supusa interdictiilor parintesti din copilarie si adolescenta, Cristina Pana "si-a scos parleala" la petrecerile de mai tarziu. La botezul unuia dintre nepotii sai, bruneta s-a simtit atrasa de gustul visinatei.

"Am luat un paharel, am mai luat unul si pe urma la dansurile populare, dansam pe rupte. De la visinata, m-am trezit ca iau sensul horei invers", a mai povestit invitata.

Foto: Bucatarescu.ro

VIDEO! Mantea, imaginea unei colectii de bratari... Carla Sarkozy vrea despagubiri de la presa...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri