Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Dan Negru împlinește astăzi 50 ani. Ce fotografie înduioșătoare a postat prezentatorul TV

Dan Negru împlinește astăzi frumoasa vârstă de 50 de ani. Prezentatorul TV este unul dintre cei mai apreciați prezentatori de la televizor, având o carieră de peste 30 de ani.

Dan Negru împlinește astăzi 50 ani.

antena 1

Dan Negru este cel mai cunoscut prezentator TV din showbiz-ul românesc, fiind cel care ne animă mereu seara de Revelion. Cu toate acestea, cariera sa nu se rezumă doar la asta.

Cariera lui Dan Negru

După ce a absolvit Facultatea de Jurnalism, el a început să muncească la Radio Timișoara, în 1991.

Începând cu anul 1994, Dan Negru și-a început lucrul în televiziune, iar din anul 2000 face parte din trustul Antenei 1. Performanțele sale ca prezentator TV au fost răsplătite în numeroase rânduri, acesta câștigând premii precum Premiul APTR, premiul Star TV, premiul Endemol TV Stars, dar și Omul anului în Televiziune Republica Moldova.

Citește și: Ce meserii au avut vedetele din România înainte să devină celebre. Dan Negru și Nicoleta Luciu au avut profesii total opuse

Prezentatorul TV afost gazda multor emisiuni de seamă, extrem de apreciate de public, precum Next Star, Ghicește vârsta, Vrei să fii milionar, Ciao Darwin, Plasa de stele, Revelioane 1999 – 2021, printre multe altele.

Ce meserie a avut Dan Negru înainte să fie vedetă de televiziune

Înainte de a deveni o persoană foarte cunoscut, Dan Negru, cel care distrează lumea în fiecare an de Revelion, a avut o meserie total opusă până să își descopere pasiunea pentru cameră. Acesta a fost contabil la Spitalul Victor Babeş' din Timi­şoara, însă a fost redirecționat pe o funcție administrativă din cauza unei erori de calcul, conform Viva.

"Am fost contabil la un spital din Timişoara. Terminasem Liceul Economic şi pe vremea aceea erai repartizat automat, aşa că doi ani am activat în acel spital, însă nu regret”, a mărturisit Dan Negru pentru Libertatea.

Viața personală

Celebrul prezentator TV s-a căsătorit în anul 2006 cu Codruța, iar din dragostea lor s-au născut doi copii, Bogdan și Dara. Cei patru formează o familie fericită, iar prezentatorul TV este extrem de implicat în viața copiilor săi.

Dan Negru la vârsta de 50 de ani

“Îmi privesc fotografiile vechi. Un băiețaș poartă numele meu...” - George Călinescu-

Posted by Dan Negru on Monday, 22 February 2021

Astăzi, faimosul prezentator împlinește onorabila vârstă de 50 de ani și a postat pe pagina sa de Facebook o fotgrafie extrem de sugestivă. Semn că nu își va uita niciodată copilăria, Dan Negru a făcut un colaj cu el, așa cum arăta în copilărie, o poză actuală cu acesta și o fotografie cu un om care descoperă un copilaș sub umbra de adult.

Citește și: AS.ro LIVE | Dan Negru, dezvăluire spumoasă despre momentul în care Dan Petrescu s-a deghizat: "Mi s-a părut cel mai frumos gest"

La descriere, Dan Negru a adăugat: “Îmi privesc fotografiile vechi. Un băiețaș poartă numele meu...”- George Călinescu-”.Fotografia a primit peste 1.600 de reacții și aproape 300 de comentarii de la fani săi.

Recomandari