Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Adela

Dani Oțil, cea mai fierbinte poză cu logodnica sa, Gabriela Prisăcariu! Ce detaliu au văzut fanii

Dani Oțil și frumoasa sa logodnică, Gabriela Prisăcariu, au făcut senzație pe Instagram cu cea mai fierbinte poză din vacanță!

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au făcut senzație pe Instagram

Nu mai este un secret faptul că Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu trăiesc de ceva vreme o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi sunt extrem de discreți în privința vieții lor private.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu fac senzație pe Instagram

Totuși, fanii care îi urmăresc pe Instagram au descoperit de curând cea mai fierbinte poză postată de cei doi până acum.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au fost în vacanță și și-au bucurat fanii cu fotografii realizate în locuri de-a dreptul magice.

citește și: Dani Oțil, dezvăluire uriașă despre soacra lui! Răzvan Simion: „Tu ești împielițat cu noi aici, acasă abia dacă mai apuci să miauni”

Ceea ce fanii au observat imediat este faptul că simpaticul matinal de la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” de la Antena 1 pare extrem de îndrăgostit și fericit. La începutul acestui an, Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au logodit și fanii așteaptă acum vestea legată de ziua nunții!

Simpaticii matinali Dani Oțil și Răzvan Simion revin la Antena 1 începând cu data de 31 august!

citește și: Începe distracția, pe 7 septembrie! Cele mai tari show-uri, „X Factor”, „iUmor”, „Chefi la cuțite”, „Sacrificiul” și „Te cunosc de undeva!”, noi sezoane, la Antena 1!

Astfel, în fiecare zi, de luni până vineri, de la 08:00, dimineţile românilor vor avea din nou iz de voie bună, în stilul inconfundabil cu care Răzvan şi Dani şi-au obişnuit deja telespectatorii.

În primele săptămâni, echipa matinalului va continua atmosfera de vacanţă cu transmisiuni live de pe terasa unui mall din Bucureşti.

Recomandari