Căutare Live

David Beckham a rămas fără permis de conducere pentru 6 luni! A fost turnat de un martor! Ce făcea la volan - Video

David Beckham a rămas fără permis de conducere pentru 6 luni, după ce polițiștii l-au prins făcând ceva nepermis la volanul bolidului său de 100.000 de lire sterline.

David Beckham a rămas fără permis de conducere pentru 6 luni, după ce polițiștii l-au prins făcând ceva nepermis la volanul bolidului său de 100.000 de lire sterline.

Fostul fotbalist David Beckham a rămas şi fără şase puncte pe permisul de conducere și a primit şi o amendă de 750 de de lire.

La acestea, pentru David Beckham s-au adăugat o taxă de 100 de lire pentru cheltuieli de judecată şi una suplimentară de 75 de lire.

În sala de judecată, David Beckham nu a avut nimic de spus în apărarea sa, mai ales că existau dovezi: fotografii cu el vorbind la telefon la volan, făcute de un bărbat, în toamna anului trecut.

David Beckham, fostul căpitan al naţionalei Angliei, în vârstă de 44 de ani, a fost denunţat la poliţie, după ce a fost filmat în trafic de un martor.

Mai multe detalii sunt disponibile în clipul de mai sus din „Observator”.

Prințul Harry, declarații despre moartea Prințesei Diana: ”Să-ți pierzi mama înseamnă să-ți pierzi siguranța de care ai ... Părinţii lui Răzvan Ciobanu, vizită secretă, la o oră târzie! Ce gest emoționant au făcut pentru fiul lor...
Parteneri
Horoscopul săptămânii 4 iulie – 10 iulie 2022. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie
Catine.ro
Ultimele știri
x