Deea Maxer și-a schimbat implanturile mamare. Cum s-a fotografiat vedeta: „Am fost nevoită”

La cei 31 de ani ai săi Deea Maxer este o mămică împlinită și nu ezită să-și facă „îmbunătățiri” fizice, dacă este de părere că are nevoie.

Deea Maxer le-a povestit fanilor că a avut parte de o intervenție chirurgicală

Instagram

Frumoasa Deea Maxer a intrat recent pe mâna medicului estetician, dorindu-și să-și facă o schimbare de implant mamar. Soția lui Dinu Maxer le-a povestit fanilor despre schimbarea din viața ei și a postat pe Instagram o imagine realizată în ziua intervenției.

Soția lui Dinu Maxer a explicat că simțea nevoia acestei schimbări, având în vedere că acum un an și jumătate a devenit mamă pentru a doua oară.

„Mi-am schimbat implanturile mamare. La zece ani de la prima naștere și la un an jumătate de la a doua sarcină am fost nevoită să îmi schimb implanturile mamare. Au trecut două săptămâni de la intervenție”, a scris Deea Maexer pe rețelele sociale.

Cum se simte Deea Maxer după intervenția estetică

Deea Maxer s-a declarat mulțumită de serviciile medicului și le-a spus fanilor că se simte bine după operație:

„Sunt bine, sănătoasă și în afara oricărui pericol în ceea ce privește operația. Este ideal ca medicul să cucerească încrederea și atenția pacientei prin simplul fapt că își face meseria impecabil. Poza este din ziua intervenției, preoperator, imediat după consult și măsurători”, a scris Deea Maxer pe Instagram, în dreputul fotografiei cu ea.

Citește și: Deea Maxer & Taraful Viorel Bogăţeanu - Dumnezeu n-a luat, mi-a dat

Deea și Dinu Maxer sunt părinții a doi copii

Deea și Dinu Maxer au devenit părinți pentru a doua oară în luna octombrie a anului 2019, după ce bruneta a adus-o pe lume pe micuța Maysa. Cei doi mai au un fiu, pe nume Andreas, în vârstă de 10 ani.

La vârsta de 22 de ani, imediat după nașterea fiului său, Deea Maxer a decis că vrea implanturi mamare: „Am implant mamar făcut la un an dupa ce l-am născut pe Andreas. M-am operat atunci pentru că aveam 22 ani si sânii până la buric după folosirea unei pompe de muls, incorect folosită”, potrivit Click!

Citește și: De ce nu mai pot avea copii Deea și Dinu Maxer: Soția mea a avut operație peste operație

Acum, după a doua naștere, vedeta a decis că e nevoie de o npuă schimbare.

“După alăptarea Maysei și folosirea pompei de muls, sânii s-au lăsat vizibil. Aveam un implant anatomic de 370 ml. Proteza care din start avea forma naturală, lăsată. Inițial am spus că voi face doar o ridicare, un lifting al sânilor, însă la consult, doctorul mi-a recomandat pentru un rezultat estetic fabulos să facem schimbare de implant și ridicare. Practic au fost două interventii într-una. Operația a durat aproape 5 ore. De la anatomic 370 am schimbat cu rotund 450 ml, pentru un sân mai plin și proeminent! Acum port un implant rotund, un brand de top, de 450 ml”, a declarat Deea pentru Click!

Citește și: Deea și Dinu Maxer, dar și Saxo DJ cântă piesa Dacă ai băiat și fată, la Neatza cu Răzvan și Dani

Ultimele știri