Delia a adoptat o coafură nouă cu breton și țepi, iar fanii au reacționat imediat. Cum arată artista cu un look excentric

Delia a adoptat o coafură originală, cu țepi și breton. Puține femei ar avea curajul să îndrăznească atât de mult precum o face celebra cântăreață atunci când se afișează în public. Cât de bine arată.

Delia, jurată X Factor și iUmor

Instagram/Delia

Delia este una dintre cele mai mari artiste ale României, care uimește și surprinde cu fiecare apariție atât pe micile ecrane, cât și pe internet. Artista este cunsocută ca fiind excentrică atunci când vine vorba de look-ul ales, iar de această dată a surprins cu o coafură diferită.

Cum arată coafura cu țepi și breton a Deliei. Artista nu s-a rezumat nici la un machiaj simplu

Artista face furori de fiecare dată când postează o fotografie sau un videoclip și asta pentru că Delia nu se rezumă la o apariție simplistă, ci vrea să iasă din obișnuit într-un stil original, lucru care o face să devină atât de admirată în rândul a milioane de români.

De curând, artista a fost în vizită la un renumit make-up artist de la noi din țară, care i-a realizat un machiaj senzațional ce îi pune în valoare ochii mari și albaștri. De curând, cântăreața a postat o fotografie care a atras atenția a mii de fani. În imagine apare cu un machiaj extrem de proemient și o coafură făcută de un profesionist.

Citește și: Delia impresionează din nou cu machiajul său. Cum și-a pus actrița în valoare superbii ochi albaștri

Delia a abordat un look diferit cu ajutorul unor trucuri stilistice precum machiajul care îi face ochii să pară mai mari. Cu mai bine de două milioane și jumătate de urmăritori doar pe pagina oficilală de Instagram, artista face furori de fiecare dată când postează o fotografie sau un videoclip.

Fanii au copleșit-o cu numeroase complimente și cel mai adesea i-au spus că este "Divină!".

Aparițiile Deliei taie răsuflarea de fiecare dată, ea fiind un artist extrem de asumat cu propriul stil. Pare că niciodată nu ține cont de reguli și trăiește exact așa cum simte, iar publicul apreciază de fiecare dată lejeritatea vedetei.

Citește și: Motivul pentru care Delia a răbufnit pe Instagram. Ce a povestit vedeta în legătură cu operațiile estetice

Cu look-uri îndrăznețe și mereu pusă pe schimbări, Delia impresionează prin fizicul său fără cusur și ideile excentrice atunci când vine vorba de alegerea vestimentației.

Cu toate acestea, principalul său atuu este muzica, iar la acest capitol nu pare să aibă concurență, fiind extrem de bună în ceea ce face și primind mereu aprecierile publicului larg.

Afecțiunea de care suferă Delia Matache

Deși este mereu veselă și optimistă, Delia suferă de o boală rară care îi poate afecta grav starea de sănătatea dacă ajunge într-un stadiu mai avansat.

Artista a recunoscut pe contul său de Instagram că suferă de misofonie, o boală rară. Aceasta mai este cunoscută și ca ”sindromul sensibilității la sunete”.

Citește și: Delia, purtând dresuri de plasă și o rochie mulată, care îi pune formele în evidență. Fanii au rar ocazia să o vadă așa

Boala are mai mulți factori declanșatori, majoritatea constând în sunete comune, precum cele făcute de o persoană atunci când mestecă, oftează, fluieră sau cască, potrivit spynews.ro. De asemenea, pot apărea stări de anxietate și disconfort și atunci când persoana în cauză aude un zgomot de foire al picioarelor sau mișcarea repetată a acestora care atrage atenția.

Ultimele știri