Antena Căutare

Din ce a câștigat Jean de la Craiova primii bani. Artistul a oferit un interviu sincer

Jean de la Craiova este unul dintre cei mai apreciați artiști. Acesta a îndurat multe pentru a ajunge la faima de azi. 

Într-un interviu oferit echipei Antena Stars, Jean de la Craiova a vorbit despre copilărie

Antena 1

Într-un interviu oferit echipei Antena Stars, manelistul a vorbit despre copilărie, despre momentul în care a început să cânte și despre meseria pe care a avut-o înainte să devină cântăreț.

Din ce a câștigat Jean de la Craiova primii bani

Acesta a muncit înzecit până la această vârstă pentru că a avut o copilărie foarte grea. Artistul a început să cânte de la 12 ani, după ce părinții săi au divorțat.

"Sunt foarte multe lucruri care s-au îndeplinit cu puterea lui Dumnezeu. Tot ce am realizat în carieră îi datorez lui Dumnezeu."

Pentru că mama sa nu se descurca prea bine din punct de vedere financiar, artistul a decis să o ajute deși era încă un copil. Acesta a fost angajat la un magazin de mobilă unde a dat cu mătura ca să câștige bani. Primea doar 25 de lei pe care îi cheltuia în aceeași zi pe alimente.

Pasiunea pentru muzică a descoperit-o datorită lui Ion Dolănescu. Din cântat a câștigat bani mulți, dar în copilărie cânta chiar și dacă i se oferea o găină pentru că nu avea ce să mănânce.

"De la doisprezece ani o luam din tren în tren. Am început să cunosc stațiile de tren și unde mergeam, cântam pe la Căminul Cultural, prin județul Dâmbovița. Mai îți dădea unul o găină, un curcan, un pui, ce avea omul prin curte."

A fost nevoit sa renunțe la copilărie, pentru că și-a dedicat tot timpul muzicii, și deși, uneori își dorea să iasa să se joace cu copiii de vârsta lui, a ales sa se dedice pasiunii, care l-a scos din sărăcie și i-a adus celebritatea.

Manelistul este unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi. Acesta se poate lăuda acum că are tot ceea ce își dorește. Nu a fost mereu doar lapte și miere pentru celebrul cântăreț. Acesta nu a avut o copilărie fericită și a munci din greu, pentru a ajunge unde este astăzi.

Visul lui a fost să devină șofer de tir, dar viața a avut alte planuri cu el.

Ramona Olaru, fotografiată doar în prosop, în brațele lui Cătălin Cazacu: „Bucură-te de tinerețe”... Mădălina Ghenea, apariție răvășitoare la premiera din Los Angeles a filmului House of Gucci. Ținuta care a întors toate ...
Horoscopul dragostei pentru luna iunie 2023. Peștii ar putea fi ceruți în căsătorie
Previziunile astrale oferă anumită posibilități, iar horoscopul dragostei pentru luna iunie...
Horoscopul zilei de 2 iunie 2023. Racii sunt sfătuiți să fie mai romantici. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 iunie 2023 spune că Racii sunt sfătuiți să fie mai romantici, iar...
Parteneri
Ștrudel cu cireșe și scorțișoară. Desert simplu și delicios, de vară
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x