Doliu la Hollywood! Nelsan Ellis, actorul din serialul "True Blood", a murit la vârsta de 39 de ani

Nelsan Ellis, actorul în filmele "True Blood" şi "Get on Up", a murit la vârsta de 39 de ani, în urma unor complicaţii la inimă, potrivit Hollywood Reporter.

Nelsan Ellis, actorul în filmele "True Blood" şi "Get on Up", a murit la vârsta de 39 de ani, în urma unor complicaţii la inimă, potrivit Hollywood Reporter.

"A fost un mare talent. Cuvintele şi prezenţa lui ne vor lipsi", a spus managerul său, Emily Gerson Saines pentru Hollywwod Reporter.

Ellis a apărut în serialul "True Blood" din 2008 până la final, în 2014. "Suntem foarte trişti de vestea morţii lui Nelsan Ellis", au spus cei de al HBO într-un comunicat.

Ellis a apărut în mod regulat de-a lungul serialului "True Blood". El a jucat rolul lui Lafayette, un homosexual carismatic care avea puterea de a se conecta cu fantomele.

El a mai apărut alături de Viola Davis şi Octavia Spencer în adaptarea lui Kathryn Stockett, "Culoarea sentimentelor/ The Help", din 2011.

Spencer i-a adus un tribut lui Ellis sâmbătă, scriind un mesaj pe Twitter: "Mi se rupe inima când mă gândesc la copiii lui şi la familie". Şi alte personalităţi i-au adus un omagiu lui Nelsan Ellis, printre care Michael McMillian, Lauren Bowles, Kristin Bauer şi Joe Manganiello, care a spus că "este devastat de pierderea prietenului său".

Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile
Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea,...
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021. Leii pun multă presiune pe ei. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021 spune că Leii pun multă presiune pe ei. S-au acumulat o...
Parteneri
Cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge. Ce rochie purtată de Kate Middleton a costat sute de mii de dolari
Printre cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge se numără rochii luxoase și paltoane elegante. Kate Middleton are mai multe case de modă la care apelează frecvent, ce au și prețuri pe măsura faimei. 
Catine.ro
Ultimele știri