După noaptea plină dintre ani, Delia a fugit iar din țară! Artista s-a "refugiat" în India și colindă străzile, de dimineața până seara. Imaginile surprinse sunt inedite!

Aventura Deliei în India continuă! Spunem asta pentru că activităţile artistei sunt foarte.variate. Dacă vă imaginaţi că a plecat în India pentru a se odihni, după maratonul de concerte din noaptea dintre ani, ei bine nu! Delia colindă de dimineaţa până seara străzile Indiei!

După cum toată lumea știe, Delia este o împătimită a călătoriilor. Și, cum prinde ocazi, fuge te miri unde. Țările exotice, încântătoare pentru ochi o atrag pe artistă.

Însă, de această dată, a ales India și a pornit în aventură alături de soțul ei. Iar activităţile juratei de la X Factor sunt foarte variate.

Dacă vă imaginaţi că a plecat în India pentru a se odihni, după maratonul de concerte din noaptea dintre ani, ei bine nu. Delia colindă de dimineaţa până seara străzile Indiei!

Parteneri
Diferența dintre un hotel și un motel. Tot ce trebuie să știi înainte să-ți faci o rezervare
Fie că îți dorești să stai la un hotel din centrul orașului sau la un resort plin de facilități, este foarte important să alegi cea mai bună opțiune pentru a avea parte de o vacanță de neuitat. Multe persoane încă nu știu diferența reală dintre un hotel și un motel.
Catine.ro
Ultimele știri