Căutare Live

După noaptea plină dintre ani, Delia a fugit iar din țară! Artista s-a "refugiat" în India și colindă străzile, de dimineața până seara. Imaginile surprinse sunt inedite!

Aventura Deliei în India continuă! Spunem asta pentru că activităţile artistei sunt foarte.variate. Dacă vă imaginaţi că a plecat în India pentru a se odihni, după maratonul de concerte din noaptea dintre ani, ei bine nu! Delia colindă de dimineaţa până seara străzile Indiei!

După cum toată lumea știe, Delia este o împătimită a călătoriilor. Și, cum prinde ocazi, fuge te miri unde. Țările exotice, încântătoare pentru ochi o atrag pe artistă.

Însă, de această dată, a ales India și a pornit în aventură alături de soțul ei. Iar activităţile juratei de la X Factor sunt foarte variate.

Dacă vă imaginaţi că a plecat în India pentru a se odihni, după maratonul de concerte din noaptea dintre ani, ei bine nu. Delia colindă de dimineaţa până seara străzile Indiei!

Bianca Dragusanu, batuta crunt de un fost iubit... La nici un an de la moartea Ilenei Ciuculete, Cornel Galeș este un bărbat însurat! Fostul soț al regretatei artiste s-a ...
Parteneri
Cele mai frumoase izvoare termale din lume. Unde te poți relaxa iarna aceasta
Iarna se apropie cu pași rapizi și mulți își doresc să meargă în vacanță în locații de vis. Ți-am pregătit o listă cu cele mai frumoase izvoare termale din lume. Locuri inedite, pline de farmec, care te vor lăsa rapid fără cuvinte.
Catine.ro
Ultimele știri