Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Film: Jaf in stil italian

Nicole Kidman e considerată una din cele mai frumoase femei ale tuturor timpurilor. Cum arată părul natural al actriței

E considerata una din cele mai frumoase femei ale tuturor timpurilor. Cum arata parul natural al lui Nicole Kidman, cand nu intra pe mana stilistilor

E considerată una din cele mai frumoase femei ale tuturor timpurilor. Cum arată părul natural al lui Nicole Kidman

shutterstock

Frumoasa actriță Nicole Kidman, una dintre cele mai faimoase actrițe de la Hollywood, este într-o formă de zile mari, la cei 53 de ani ai săi.

Nicole Kidman, carieră impresionantă de actriță

Nicole Kidman, o actriță cu un talent uimitor și o prestență deosebită, face furori la Hollywood datorită frumuseții și delicateței sale, lucruri ce se reflectă și în stilul său vestimentar și look-urile pe care le adoptă.

Actrița de origine australiană este, de asemenea, și cântăreață, dar și producătoare. Talentul ei actoricesc a fost răslpătit de-a lungul anilor cu 2 premii Emmy, un premiu al Academiei și 5 premii de Globul de Aur.

În 2006, 2018 și 2019, Nicole Kidman a apărut în topul celor mai bine plătite actrițe de la Hollywood. De asemenea, în 2004 și în 2018, publicația Time a numit-o pe frumoasa actriță una dintre cele 100 cele mai influente personalități din lume.

Ea și-a început cariera în 1983, când a debutat în filmele Bush Christmas și BMX Bandits. Unul dintre filmele care au consacrat-o a fost Days of Thunder (1990), unde a jucat alături de Tom Cruise, cel care avea să îi devină soț. Cei doi au format un cuplu și au fost căsătoriți între 1990 și 2001. Din 2006, Nicole Kidman este căsătorită cu cântărețul Keith Urban.

Citește și: Abdomenul și talia lui Nicole Kidman la 53 de ani, după o naștere. Puține femei arată ca ea

Ultimele sale roluri de succes au fost cel din Big Little Lies și apoi cel din serialul The Undoing. De asemenea, ea a devenit recunoscută și pentru faptul că e implicată în numeroase acte de caritate, colaborând adesea cu UNICEF și UNIFEM.

Cât timp ea și Tom Cruise au fost căsătoriți, aceștia au adoptat o fetiță pe nume Isabella și un băiat pe nume Connor. După ce frumoasa actriță s-a căsătorit cu Keith Urban, în 2008 a venit pe lume fetița lor Sunday Rose, iar în 2010, cuplul a întâmpinat venirea pe lume a celei de-a doua fiice, Faith Margaret.

Cariera actriței a început să strălucească și mai tare după divorțul de Tom Cruise când, spunea ea într-un interviu anterior, că a ajuns să joace roluri importante și să demonstreze cât e de talentată.

Nicole Kidman în viața de zi cu zi

Deși mereu s-a străduit să le țină departe de ochii presei pe frumoasele ei fiice Faith și Sunday, Nicole mai postează uneori poze sau video-uri cu întreaga familie pe contul ei de Instagram. Actrița a postat un videoclip cu ea și cele două fiice, alergând pe un câmp. Acest clip a ajuns chiar și în publicația Vogue Australia, varianta online.

Citește și: Nicole Kidman, protagonista serialului „Pretty Things”, adaptare a romanului scris de Janelle Brown

Toate trei purtau rochii albe, iar fetițele alergau, cu pletele cârlionțate în vânt, precum părul mamei lor. De această dată, Nicole Kidman nu a mai apelat la ajutorul stiliștilor pentru a-și aranja părul și l-a lăsat natural, creț, așa cum îl are ea.

Deși videoclip-ul este de pe vremea când fetițele ei erau mai mici, Nicole își amintește cu drag de acea perioadă și a adăugat la descriere “Privind în urmă. Amintiri minunate, Uluru”. O parte din cei 7,4 milioane de urmăritori au fost de-a dreptul emoționați să urmărească un asemenea clip și au copleșit-o cu complimente pe frumoasa actriță.

Nicole Kidman a recunoscut că a vrut să adopte un look mai natural și a ales să nu își aranjeze părul prea mult.

“Am avut părul așa în mod natural. Nu ar fi trebuit să îmi stric părul. Îmi plăcea mult acel look. La ce m-oi fi gândit? Acum mă chinui să am din nou părul ca atunci”, a mai adăugat actrița într-un interviu pentru Refinery 29.

Vezi mai multe imagini în GALERIE FOTO

În rolul lui Grace Fraiser din serialul The Undoing, Nicole și-a purtat părul așa cum îl avea ea în tinerețe în mod natural, plin de bucle, extrem de creț și dezordonat.

Recomandari