Live acumObservator 23
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Abdomenul și talia lui Nicole Kidman la 53 de ani, după o naștere. Puține femei arată ca ea

Nicole Kidman are 53 de ani, iar fanii se întreabă cum de arată tot mai bine pe zi ce trece. Într-o fotografie recentă postată pe rețelele sociale se observă că actrița are o siluetă de invidiat.

Cum arată Nicole Kidman la 53 de ani

Nicole Kidman și soțul acesteia cântărețul Keith Urban au împreună două fiice, una năacută de actriță în anul 2008 și una născută cu ajutorul unei mame surogat în 2011.

În cea mai recentă fotografie postată pe Instagram, se observă cum actrița australiancă este într-o formă de zile mari. Vedeta de 53 de ani s-a fotografiat într-un spațiu verde, purtând o ținută sport, spre încântarea fanilor.

Nicole Kidman, în formă de zile mari la 53 de ani

„Ești din ce în ce mai tânără în fiecare zi”, a remarcat un fan, în timp ce un al doilea a fost de acord: „Îmbătrânești vreodată?”

Nicole Kidman arată în acest fel datorită unei diete sănătoase și a exercițiilor fizice regulate. În mod surprinzător, vedeta de la Hollywood a recunoscut în trecut că mănâncă aproape orice își dorește, dar moderat.

„De fapt, nu sunt atât de strictă în ceea ce privește dieta mea. Mănânc cam orice, dar totul cumpătat", a declarat vedeta pentru The Times, în 2014.

Nicole Kidman a povestit că mâncarurile ei preferate sunt fructele de mare și un tip de cârnați australieni.

Citește și: Nicole Kidman, protagonista serialului „Pretty Things”, adaptare a romanului scris de Janelle Brown

Nicole Kidman are o căsnicie frumoasă alături de Keith Urban. În trecut, cea care a primit premiul Oscar pentru cea mai bună actriță în 2002 a mai fost căsătorită cu Tom Cruise, alături de care a adoptat doi copii, care după despărțire au rămas cu actorul.

Recomandari