Căutare Live

Nicole Kidman, protagonista serialului „Pretty Things”, adaptare a romanului scris de Janelle Brown

Nicole Kidman va produce şi interpreta rolul principal în serialul „Pretty Things”, adaptare a romanului omonim scris de Janelle Brown, care urmează să fie lansat la finalul acestei luni.

Adaptarea va fi realizată pentru Amazon, care a obţinut drepturile romanului după o licitaţie strânsă, scrie Variety.

Kidman, care va putea fi văzută la finalul acestui an şi în miniseria „The Undoing” (HBO), alături de Hugh Grant, pregăteşte pentru Hulu „Nine Perfect Strangers”, adaptare a unui roman scris de Liane Moriarty, pe baza scrierilor căreia a stat şi serialul „Big Little Lies”, în care actriţa joacă alături de Reese Witherspoon şi Laura Dern.

„Pretty Things” va fi lansat de Ramdom House pe 21 aprilie şi are în centru două femei sclipitoare, dar cu probleme, care încearcă să supravieţuiască celui mai mare joc de înşelătorie pe care îl vor juca vreodată.

Brown va adapta romanul pentru serial şi va fi producător executiv.

Reed Morano, care a regizat „Skeleton Twins” şi „Handmaid’s Tale”, va fi regizorul serialului şi producător executiv.

Detalii privind distribuţia şi producţia nu au fost încă dezvăluite.

Sursa : news.ro

Premiera filmelor „Top Gun: Maverick” şi „A Quiet Place Part II”, amânată pentru finalul anului... "Fiicele Doctorului March": Un fan a descoperit un PET şi un termos uitate pe fundalul unei scene din film...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri