Kate Middleton era să-și piardă titlul de Ducesă, din cauza unei alte femei. Cine este cea care i-ar fi furat inima Prințului William

 
+4 click pentru
galerie

Unul dintre cele mai apreciate și puternice cupluri sunt, fără dubiu, Kate Middleton și Prințul William, dar care nu au avut întotdeauna relația perfectă pe care o afișează în prezent. În 2007, cei doi s-au despărțit și au încercat fiecare lucruri noi. Însă, William a trecut peste “încercări” și s-a îndrăgostit nebunește de o altă femeie.

De-a lungul anilor, presa a scris multe despre Isabella Calthorpe, cea care i-ar fi furat inima și l-a determinat pe William să o dea uitării pe Kate, ba chiar ar fi cerut-o de soție. De aceea, Kate a recunoscut că Isabella este “singura femeie” care ar fi reușit să o facă geloasă.

Posibilitatea ca Ducesa de Cambridge să fie Isabella Calthorpe era foarte mare, dar aceasta l-a refuzat de nenumărate ori pe William pentru că rolul de Ducesa i-ar fi umbrit cariera de actriță pe care și-a dorit-o dintotdeauna.

Din fericire pentru Kate, relația celor doi s-a terminat după refuzurile constante, iar William s-a întors la ea.  Trei ani mai târziu, în 2010, a  și cerut-o de soție.  Kate a acceptat, însă cu precizarea că nu mai are voie să relaționeze vreodată cu Isabella.

 Isabella Calthorpe şi Sam Branson

Isabella Calthorpe (38 de ani) este fiica lui John-Gough-Calthorp, fiul baronului Sir Richard Anstruther-Gough-Carlthorpe, şi a lui Lady Mary-Gaye Georgiana Lorna Curzon. Isabella s-a căsătorit cu moştenitorul Sam Branson (33 de ani), conform okmagazine.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI