Antena Căutare

Este un “extraterestru”! Așa a fost numit Mihai Leu de presa din Germania

28 de meciuri neînvins, 28 de meciuri purtate cu muncă asiduă, sacrificiu, emoție și bucurie, meciuri la care o lume întreagă pasionată de box profesionist se uita cu sufletul la gură, așteptând să vadă cum mai “spulberă” încă un adversar și pășește vertiginos în clasament.

28 de meciuri neînvins, 28 de meciuri purtate cu muncă asiduă, sacrificiu, emoție și bucurie, meciuri la care o lume întreagă pasionată de box profesionist se uita cu sufletul la gură, așteptând să vadă cum mai “spulberă” încă un adversar și pășește vertiginos în clasament.

Presa din Germania era uluită, cum era posibil ca un om să aibă atâta forță, tactică, putere de concentrare, talent și ambiție? De aceea l-a numit “extraterestru”, nu era de pe Pământ, clar, era un om cu super puteri și super talent în box.

Este vorba despre Mihai Leu, campion mondial la box profesionist, primul român din istorie care a obținut acest titlu. “Înainte să se anunțe decizia, Ana (n.r. – soția sa) s-a dus la masa observatorului World Boxing Organization și a văzut înainte care a fost decizia. Și când a văzut decizia, s-a urcat pe colțul ringului și a strigat “Amore, ești campion mondial!”, eu fiind în mijlocul ringului. Și atunci mi-au dat lacrimile. Practic am știut înainte să anunțe arbitrul decizia”, își amintește campionul.

Mihai Leu este unul dintre cei mai titrați sportivi români

De curând, Mihai Leu s-a luptat cu probleme de sănătate pe care, după cum ne-a obișnuit caracterul său, le-a învins cu succes cu sprijinul familiei.

Mihai Leu este primul campion mondial român la box profesionist, Mihai fiind unul dintre cei 5 foști campioni mondiali care s-au retras neînvinși. După retragerea din box, obișnuit cu provocările, Leu a pornit pe un drum anevoios cu încrederea dată de instinctul său de învingător. A devenit pilot, iar după cinci ani de muncă, a devenit campion național de raliuri (2003). În prezent, activitatea lui Mihai Leu este: Arbitru judecator, Organizatorul etapei de raliu European Rally Trofee Arad din CNR.

Celebritatea își pune amprenta?! Cum arată Nicole Cherry, la 16 ani, nemachiată! FOTO!... Connect-R şi Misha, cuplul perfect! Cum s-a schimbat viaţa lor de când au un copil? Declarații exclusive!...
Cele mai populare nume de copii din Europa. Ce alegeri au făcut părinții pentru micuții lor
Specialiștii au stabilit care sunt cele mai populare nume de copii din Europa. Alegerea numelui...
Horoscopul zilei de 26 martie 2023. Scorpionii pierd bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 26 martie 202 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac. Aceștia...
Parteneri
Bob italian, tunsoarea îndrăgită de femei. Ce recomandări fac specialiștii în beauty
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x