Căutare Live

Fragmente din cartea scrisă de Costin Mărculescu, făcute publice pentru prima dată. Actorul dezvăluia cine a fost marea lui iubire: ”Avea 18 ani și era mai inocentă decât crinul alb!”

Actorul Costin Mărculescu a fost găsit mort, în propria locuință, în noaptea de miercuri spre joi. Acesta s-a stins din viață subit, înainte de a-și vedea lansată cartea în care adunase povești despre viața mondenă autohtonă. 

Antena 3 a făcut publice mai multe fragmente din cartea actorului, pe care o scrisese cu Virgil Elisei. În cadrul acesteia, Costin Mărculescu vorbea despre viața tumultuoasă, despre cumpenele pe care le-a avut, precum și dezamăgirile pe care le-a suferit.

„Sunt un om naiv de sincer. Niciodată nu am trunchiat adevărul”, este modul în care se autocaracterizează Costin Mărculescu în debutul cărții sale.

Sicriul cu trupul neînsuflețit al actorului Costin Mărculescu a ajuns la biserică. Mara Bănică se va ocupa de înmormântare

Confesiunea sa este confirmată de scriitorul Virgil Elisei, care i-a fost alături actorului în cea mai întunecată perioadă a vieții.

Actorul a dezvăluit, de asemenea, și cine a fost marea lui poveste de iubire.

„Marea mea poveste de iubire, petrecută pe timpul Agenţiei şi pe care o ştia toată lumea, a fost Florina. Dacă ar fi să o relatez, aş începe aşa: avea 18 ani şi era mai curată şi mai inocentă decât crinul alb!

Dar nu o voi relata, voi spune doar că ruptura dintre noi a fost din cauza anturajului meu ofertant”, a scris actorul în cartea sa.

Ce au găsit polițiștii și pompierii în casa lui Costin Mărculescu. Actorul plănuia să-și recâștige celebritatea

Costin Mărculescu nu s-a sfiit să dea detalii nici despre dezamăgirile din viața sa.

„În perioada mai puţin plăcută a vieţii mele, am murit cu dreptatea în mână, cum s-ar zice, în sensul că unii realizatori de emisiuni TV şi jurnalişti din presa scrisă, în goana lor după senzaţional şi afluenţă de cititori, au prezentat trunchiat, ba chiar invers situaţiile în care m-am aflat”.

Costin Mărculescu a fost găsit mort după patru zile

Actorul Costin Mărculescu a fost găsit mort în casă în noaptea de miercuri spre joi. Echipajele au intervenit după ce vecinii au semnalat la 112 că nu l-au văzut de mai multe zile.

Citește și
o femeie pozand eticheta prinsa de niste haine
O tânără a vrut să își cumpere o rochie, dar când a vrut s-o probeze a găsit un bilet neașteptat prins de haină. Ce scria
O tânără a vrut să își cumpere o rochie, dar când a vrut s-o probeze a găsit un bilet neașteptat prins de haină. Ce scria
fată cu mască de protecție împotriva coronavirusului
Ce măsuri de relaxare s-ar putea impune de Crăciun și de Revelion. Circulația liberă, iar magazinele program mai lung
Ce măsuri de relaxare s-ar putea impune de Crăciun și de Revelion. Circulația liberă, iar magazinele program mai lung
imagine cu o portie de pui crispy
Un bărbat a mâncat doar pui crispy timp de 30 de zile. Transformarea a fost uluitoare. Ce a descoperit
Un bărbat a mâncat doar pui crispy timp de 30 de zile. Transformarea a fost uluitoare. Ce a descoperit
Mai multe articole

Conform Poliției Capitalei, la adresă au mers polițiști ai Secției 12, după ce la 112 a fost primit un apel că un bărbat nu a mai răspuns la ușă sau la telefon de mai mult timp.

Noi informații despre moartea lui Costin Mărculescu. Cum a fost găsit, de fapt, în locuința sa: ”Sigur e sinucidere!”

„Au fost solicitate și echipaje din cadrul ISUBIF, iar în prezența unor martori s-a pătruns în locuință, unde a fost găsit decedat un bărbat. Cazul fost preluat de Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei”, precizează Poliția București

Fernando de la Caransebeş a murit şi a înviat! Confesiuni halucinante! "Cel cu coarne a vrut să mă bage în iad!&quo... Gina Pistol, problemele de sănătate cu care se confruntă vedete. "Motivul pentru care am lipsit"...
Parteneri
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Motivul pentru care ar fi renunțat la rețeaua socială
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Actorul în vârstă de 63 de ani a luat această decizie la doar câteva zile după ce a acordat primul interviu public privind incidentul de pe platourile de filmare ale producției Rust.
Catine.ro
Ultimele știri