Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Fiul lui Adrian Mutu cu Alexandra Dinu a împlinit 18 ani. Cum arata Mario și ce mesaj emoționant i-a transmis tatăl lui

Adrian Mutu este tatăl mândru a patru copii: două fete, Maya și Adriana, și doi băieți, Mario și Tiago. Cel mai mare copil al fostului fotbalist este Mario, care s-a născut în urmă cu 18 ani, pe vremea când Briliantul se iubea cu Alexandra Dinu.

Adrian Mutu și fosta sa soție, Alexandra Dinu (sursa foto: Profimediaimages.ro)

În ciuda rupturii dintre părinții săi, Mario a crescut frumos, avându-i alături pe ambii părinți. În prezent, acesta locuiește alături de mama sa, în Statele Unite ale Americii, însă nu exclude varianta de a se muta în România.

„E o alternativă. Are o parte din familie acolo: tatăl lui, tatăl meu, sora mea. Dacă se întâmplă asta, o să fiu și eu mult mai mult acolo. Nici mie nu îmi vine să cred câteodată cât a crescut, mă uit la el…Doamne, cum a zburat timpul?!”, spunea Alexandra Dinu în urmă cu ceva timp.

Când era mic, Mario semăna mai mult cu mama lui însă, pe măsură ce înaintează în vârstă, începe ușor-ușor să se transforme în tatăl său. Dovadă stau imaginile postate de Adrian Mutu pe Instagram, cu ocazia aniversării zilei de naștere a adolescentului.

"La mulți ani, baiatul meu ❤️! Ai crescut și ai devenit un bărbat adevărat . Te iubesc, niciodată nu renunța la visurile tale și sigur intr-o zi se vor realiza . Mi-ai arătat încă din prima secunda de când te-ai născut ca ești ambițios și un luptător . Happy 18th bday !", a scris el.

Recomandari