Fiul lui Adrian Mutu cu Alexandra Dinu a împlinit 18 ani. Cum arata Mario și ce mesaj emoționant i-a transmis tatăl lui

Adrian Mutu este tatăl mândru a patru copii: două fete, Maya și Adriana, și doi băieți, Mario și Tiago. Cel mai mare copil al fostului fotbalist este Mario, care s-a născut în urmă cu 18 ani, pe vremea când Briliantul se iubea cu Alexandra Dinu.

Adrian Mutu și fosta sa soție, Alexandra Dinu (sursa foto: Profimediaimages.ro)

În ciuda rupturii dintre părinții săi, Mario a crescut frumos, avându-i alături pe ambii părinți. În prezent, acesta locuiește alături de mama sa, în Statele Unite ale Americii, însă nu exclude varianta de a se muta în România.

„E o alternativă. Are o parte din familie acolo: tatăl lui, tatăl meu, sora mea. Dacă se întâmplă asta, o să fiu și eu mult mai mult acolo. Nici mie nu îmi vine să cred câteodată cât a crescut, mă uit la el…Doamne, cum a zburat timpul?!”, spunea Alexandra Dinu în urmă cu ceva timp.

Când era mic, Mario semăna mai mult cu mama lui însă, pe măsură ce înaintează în vârstă, începe ușor-ușor să se transforme în tatăl său. Dovadă stau imaginile postate de Adrian Mutu pe Instagram, cu ocazia aniversării zilei de naștere a adolescentului.

"La mulți ani, baiatul meu ❤️! Ai crescut și ai devenit un bărbat adevărat . Te iubesc, niciodată nu renunța la visurile tale și sigur intr-o zi se vor realiza . Mi-ai arătat încă din prima secunda de când te-ai născut ca ești ambițios și un luptător . Happy 18th bday !", a scris el.

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri