Live acum
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Fosta sotie a lui Jorge, mai fericita ca oricand

A castigat 2 milioane de euro anul trecut, dar a cucerit si inima fostei sotii a lui Jorge. Ilan Laufer si Alina Craciun au fost subiect principal in revista VIP Magazin din Republica Moldova. Iar din fografiile cu Ilan ne dam seama ca si Alina este foarte castigata!

Fosta sotie a lui Jorge pare mai fericita ca oricand. Are alaturi un domn aratos, care recent a aparut pe coverul-ul revistei VIP Magazin din Republica Moldova, alaturi de Alina, bineinteles. Cei doi se cunosc de mai bine de trei ani, de pe vremea cand Alina si Jorge formau o familie fericita. In timpul divotului, Ilan i-a fost mereu aproape, asa ca ubirea s-a instalat comod si firesc.

"Pentru prima oara ma simt implinit, nu doar fericit. Oriunde sunt cu Alina este locul meu preferat. In relatiile anterioare aveam locuri preferate, aveam restaurante favorite, cu Alina este diferit, oriunde sunt cu ea, acolo este locul preferat. Am o relatie foarte frumoasa si placuta cu fetita ei, Karina", a declarat Ilan, pentru revista VIP.

Ilan nu uita primele clipe de pasiune.

"E un joc al destinului sa vii in Chisinau ca sa te indragostesti tot de o romanca. Noi am inceput sa iesim in Bucuresti, dar prima oara am facut dragoste la Chisnau. Este prima oara in viata cand vreau sa-i spun femeii de langa mine tot adevarul".

La asa declaratii, Alina nu poate fi decat fericita, mai ales ca fostul sot a tinut, spune ea, multe secrete sub perna.

Recomandari