Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

FOTO! A suferit enorm după Loredana, apoi a devenit un cuceritor! Carismaticul Hamude, în brațele unei tinere misterioase

A cunoscut gustul amar al tristeții, după ce și-a văzut iubita în brațele ispitei. Hamude a venit la ”Insula iubirii” convins de faptul că Loredana îl iubește și nu va avea ochi pentru nimeni altcineva. Avea să fie testul suprem al relației lor, picat cu brio, după apariția lui Sorin în viata Loredanei.

A cunoscut gustul amar al tristeții, după ce și-a văzut iubita în brațele ispitei. Hamude a venit la ”Insula iubirii” convins de faptul că Loredana îl iubește și nu va avea ochi pentru nimeni altcineva.

Avea să fie testul suprem al relației lor, picat cu brio, după apariția lui Sorin în viata Loredanei.

Dar experiența din Thailanda avea să facă din Hamude un alt om. A devenit extrem de popular, reușind să cucerească inimile telespectatoarelor. ”Ești foarte carismatic”, i-au spus tot mai multe dintre doamnele și domnișoarele care au urmărit cu sufletul la gură ”Insula iubirii”.

Una dintre ele pare să fie și cea din imaginea care a pus pe jar internetul. Hamude apare la brațul unei tinere misterioase, care a postat pe Facebook o fotografie cu acesta.

Recomandari