Live acumObservator 06
Prime Time 20:00iUmor - FINALA

FOTO! Ce înseamnă să pierzi un pariu cu Leonardo DiCaprio? Un tatuaj pe viață! Tom Hardy a pățit-o, iar ce a ieșit e VIRAL pe net

Tom Hardy şi-a făcut un tatuaj dedicat lui Leonardo DiCaprio, după ce a pierdut un pariu cu actorul alături de care a jucat în filmul „The Revenant”, în legătură cu gala premiilor Oscar din anul 2016.

Tom Hardy şi-a făcut un tatuaj dedicat lui Leonardo DiCaprio, după ce a pierdut un pariu cu actorul alături de care a jucat în filmul „The Revenant”, în legătură cu gala premiilor Oscar din anul 2016.

Hardy şi-a tatuat mesajul „Leo Knows All” (Leo ştie totul, n.r.) pe un biceps, după ce a pariat cu Leonardo DiCaprio că el nu va fi nominalizat la Oscar.

„Tom a crezut că nu va fi nominalizat pentru rolul său (în «The Revenant»), iar Leo a considerat că interpretarea lui a fost atât de bună încât, cu siguranţă, va fi nominalizat. Dacă Leo ar fi pierdut, şi-ar fi făcut un tatuaj. Însă, a avut dreptate”, a spus o sursă pentru Us Weekly.

Tom Hardy a fost nominalizat la Oscar în 2016 la categoria „cel mai bun actor în rol secundar”, pentru interpretarea personajului John Fitzgerald în „The Revenant”. Însă, premiul la această categorie i-a revenit lui Mark Rylance pentru apariţia sa în „Bridge of Spies”.

„The Revenant: Legenda lui Hugh Glass/ The Revenant” a fost recompensat cu trei premii Oscar: pentru regie (Alejandro G. Iñárritu), pentru cel mai bun actor în rol principal (Leonardo DiCaprio) şi pentru cea mai bună imagine (Emmanuel Lubezki).

Edward Thomas ”Tom" Hardy, născut pe 15 septembrie 1977, la Londra, este un actor englez. Şi-a început cariera în drame de război, fiind ales pentru rolul lui John Janovec în miniseria ”Camarazi de război”, produsă şi difuzată de HBO. Şi-a făcut debutul în cinematografie în 2001, în thrillerul ”Black Hawk Down”, regizat de Ridley Scott. Printre celelalte filme notabile în care s-a remarcat se numără câteva producţii cinematografice de mare succes, precum lungmetrajul SF ”Star Trek: Nemesis” (2002), filmul de acţiune ”RocknRolla” (2008), drama psihologică cu accente biografice ”Bronson” (2008), thrillerul SF ”Inception” (2010), filmul de spionaj ”Tinker Tailor Soldier Spy” (2011), dramele ”Lawless” (2012) şi ”Locke” (2013) şi westernul biografic ”The Revenant”, care i-a adus o nominalizare la premiul Oscar la categoria ”cel mai bun actor în rol secundar”. A impresionat şi în filmul cu supereroi ”The Dark Knight Rises” (2012), în thrillerul distopic ”Mad Max: Fury Road”, în thrillerul poliţist ”Legend” (2015) şi în drama ”Dunkirk”, regizată de Christopher Nolan.

Leonardo DiCaprio, născut pe 11 noiembrie 1974 în Los Angeles, a câştigat în 2016 primul său premiu Oscar din carieră, după ce s-a impus la categoria „cel mai bun actor în rol principal” graţie evoluţiei sale din lungmetrajul ”The Revenant: Legenda lui Hugh Glass/ The Revenant”, regizat de Alejandro González Iñárritu. Aceasta a fost cea de-a şasea nominalizare la Oscar pentru Leonardo DiCaprio. Pe parcursul carierei sale prestigioase, starul hollywoodian a primit patru nominalizări pentru interpretare, pentru rolurile din filmele ”What’s Eating Gilbert Grape” (1993), ”The Aviator” (2004), ”Blood Diamond” (2006) şi ”The Wolf of Wall Street” (2013), şi o nominalizare în calitate de producător, pentru filmul ”The Wolf of Wall Street”. La începutul carierei sale s-a remarcat în filme precum „Romeo + Juliet” şi „Titanic”.