FOTO! "Ea este??" Da, deși abia o recunoști! Ce s-a ales de Laura Andreșan și cum arată acum bruneta care punea pe jar bărbații

 

Laura Andreșan a intrat în atenţia publicului în urmă cu mai bine de 10 ani, când a susţinut că este amanta politicianului Liviu Negoiţă. Ani buni, a tot ţinut-o dintr-un scandal în altul. La un moment dat, s-a zvonit că ar fi fost implicată într-o relaţie cu Grasu XXL, cu care a colaborat în 2007.

Astăzi, Laura Andreșan are alte preocupări. E pasionată de filosofie, citește Freud, iar pagina sa de Facebook abundă în citate inspiraționale.

 În urmă cu câţiva ani, făcea mare vâlvă în showbizul autohton. Avea o listă luuungă cu toţi bărbaţii care i-au trecut prin pat și făcea furori cu fiecare apariție. Își zicea "profa de sex".

A cunoscut succesul foarte brusc şi la fel de repede a şi dispărut din prim plan. După ani buni de absenţă, fosta vedetă pare să se fi retras din viața publică. Ba mai mult, n-a mai rămas nimic din fata rea. Cel puțin fizic.

„M-am retras din showbiz, nu mă mai interesează această lume. Am altă viaţă acum, iar activităţile mele din prezent nu mai sunt de interes public.”

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe