Foto-ghicitoare. Cine e diva din showbiz căreia nu-i poți găsi niciun defect în costum de baie

Vedeta din imagine este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. Aceasta surprinde cu fiecare apariție și adoră să își arate corpul impecabil, atent lucrat la sală. Hiturile sale sunt pe buzele a mii de români și este urmărită în diverse show-uri tv, în cadrul Antenei 1.

Foto-ghicitoare. Cine e diva din showbiz căreia nu-i poți găsi niciun defect în costum de baie

Instagram/Raluka

Raluka, fosta câștigătoare Asia Express, s-a pozat din vacanță într-o ipostază provocatoare, care a atras atenția a peste 20.000 de oameni.

Artista are un corp de invidiat, iar pentru asta muncește din greu la sală, dar face sport și în aer liber. Artista a impresionat cu fotografia din vacanța exotică unde a ales să se răsfețe. Raluka a reușit să facă furori cu formele sale voluptoase și s-a lăsat pozată în diverse ipostaze sexi.

La vârsta de 31 de ani, cântăreața se poate lăuda cu o carieră de succes și cu o formă fizică de invidiat. Alături de Ana Baniciu, Raluka atrage atenția tuturor în mediul online, iar cele două sunt privite ca etalon de frumusețe.

Relația dintre Raluka și Ana Baniciu

Câștigătoarea competiției Asia Express, alături de Ana Baniciu, colega și prietena ei, face furori în mediul online. Prietenia dintre cele două artiste se bazează pe competiția Asia Express, pe care cele două au reușit să o câștige.

„Cu siguranță ne cunoaștem atât de bine, cum nu o să ne mai cunoaștem cu alți oameni în viața asta. Decât probabil cu soți, mame, tați.” , a explicat Raluka.

Citește și: Bruneta focoasă apare în costum de baie sexy, într-o destinație exotică. Cum s-a fotografiat Raluka, fosta concurentă Asia Express

„Ne cunoaștem foarte foarte bine și cred că am ajuns să ne înțelegem din priviri și să înțelegem exact ce o deranjează pe una, ce o deranjează pe cealaltă.” , a adăugat aceasta la Antena Stars.

Ana Baniciu și Raluka au rămas cele mai bune prietene în urma participării la emisiunea "Asia Express - Drumul Dragonului". Fiecare provocare le-a apropiat, spun cele două!

Poftiți la circ 2020, ediția 4. Raluka și Ana Baniciu au apărut nemachiate, la primele ore ale dimineții

Fanii au putut să le vadă pe cântărețele Ana Baniciu și Raluka într-o ipostază greu de imaginat.De data aceasta, în ediția 4 din emisiunea „Poftiți la circ”, Nea Marin pune starurile la treabă, pentru ca totul să meargă strună și circarii să fie mulțumiți. Shift, Ana Baniciu, Raluka și What's Up sunt vedetele care au acceptat provocarea, iar surprizele vor fi pe măsură.

În fiecare ediție, Nea Marin și ajutoarele sale trebuie să muncească din plin pentru a ajuta pe cei din circul Bellucci să își continue activitatea cu succes. Viața de circar nu este deloc simplă și zi de zi apar noi și noi treburi de făcut, așa că nimeni nu își permite să piardă timpul.

Raluka și Ana Baniciu au apărut nemachiate, în ediția 4 a emisiunii „Poftiți la circ”

În spatele unor ore de magie de la Poftiți la Circ, oferite în cadrul spectacolelor, există zile întregi de muncă asiduă.

Extrem de matinal și gata oricând să muncească, simpaticul Nea Marin a bătut la ușa fetelor, ca să le dea trezirea.

Acesta a fost momentul în care fanii au avut parte de o surpriză uriașă, fiindcă au putut descoperi cum arată Ana Baniciu și Raluka, la primele ore ale dimineții, atunci când se dau jos din pat.

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Invitații speciali vor ajunge să îndeplinească sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Ultimele știri